Ми у Facebook
29.10.2023, 15:26

Закуска «Юрча»: смачний та легкий рецепт для справжніх господинь

Дорогі хазяйки, не знаєте, чим ще порадувати домашніх? Найсмачніший салат з кабачків прийде Вам на допомогу! Готувати його просто і підходить він до будь-яких гарнірів
Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!

Інгредієнти:
Кабачок (без шкірки та насіння) - 3 кг
Перець болгарський - 1 кг
Помідори - 1 кг
Петрушка - 200 г
Часник - 2 головки
Сіль - 80 г
Цукор - 200 г
Олія - 350 мл
Оцет (9%) - 100 мл
Перець чорний (горошок) – 12 шт.
Перець запашний (горошок) - 5 шт.

Приготування:
1. Петрушка ретельно миємо, часник чистимо і разом з помідорами пропускаємо через м'ясорубку.
2. Кабачки чистимо, жорстке насіння видаляємо і ріжемо кубиками не дуже крупно. Також нарізаємо і перець.
3. До помідорної суміші додаємо цукор, сіль, олію, оцет, перець і доводимо до кипіння.
4. У киплячий маринад додаємо кабачки та солодкий перець. Варимо 1:00.
5. Гарячий салат розкладаємо у підготовлені простерилізовані банки, закочуємо та перевертаємо. Укутуємо ковдрою (вовняною або ватною) і залишаємо так до повного остигання.

Салат готовий!





На правах реклами