Ми у Facebook
30.10.2023, 08:16

Топ-6 кремів для тортів: важливі знання, що полегшать ваше життя

Кожна господиня хоча б раз у житті хотіла б мати збірник кремів, які можна використовувати для випічки.
Ми підготували топ-6 кремів для тортів на всі випадки життя.

Заварний крем
Інгредієнти:
500 мл молока
200 г цукру
1 ч. л. ванілі
4 яєчні жовтки
50 г борошна
Приготування:
1. Розітріть жовтки з борошном, цукром і ваніллю.
2. Влий у масу гаряче молоко і вари на слабкому вогні, поки крем не стане густим.

Олійний крем
Інгредієнти:
1 пачка вершкового масла
4 яйця
1 склянка цукру
100 г цукрової пудри
Дрібка ванілі
Приготування:
1. Розмішай яйця із цукром. Зваріть масу в каструлі з товстим дном до загусання.
2. Пудру збий разом із вершковим маслом, додай сюди яєчний крем та ваніль

Крем зі згущеного молока та вершкового масла
Інгредієнти:
1 банка згущеного молока
1 пачка вершкового масла
Приготування:
1. Добре збий згущене молоко разом із вершковим маслом кімнатної температури

Крем з яйцями та згущеним молоком
Інгредієнти:
200 г вершкового масла
100 г молока, що згущує|згущає|
2 жовтки
Дрібка ванілі або 30-50 г лікеру
Приготування:
1. Збий згущене молоко з вершковим маслом.
2. Розітри яйця з ваніллю або лікером, додай до масляної суміші.

Манний крем
Інгредієнти:
0,5 склянки молока
1 ст. л. манної крупи
1 ч. л. цукру
0,5 ч. л. вершкового масла
1 жовток
1 ч. л. ванільного цукру
Приготування:
1. Закип'яти молоко з ваніллю та цукром. Розмішай манку з невеликою кількістю води та додай у молоко, доведи суміш до кипіння.
2. Розітри жовток з цукром та олією. Помалу додай манку до жовтків, добре все збиваючи віночком.

Крем для еклерів
Інгредієнти:
2 яйця
1 склянка цукру
1 ч. л. ванільного цукру
1,5 склянки молока
2 ч. л. розтопленого вершкового масла
2 ч. л. борошна
Приготування:
1. Змішай борошно та яйця в однорідну суміш.
2. Закип'яти молоко з цукром. Влий молоко тонким струмком в яєчну масу, добре розмішай.
3. Постав крем на вогонь, але в жодному разі не дозволяй йому закипати. Додай ванільний цукор, вершкове масло. Швидко охолоди ніжний крем, поставивши його в тарілку з холодною водою або льодом.





На правах реклами