Ми у Facebook
31.10.2023, 21:05

Гороскоп на листопад 2023. Зірки зміцнюють стосунки, додають мотивації та спонукають до роздумів

На що можна розраховувати і чого остерігатися? Хто знайде кохання, кому призначений професійний успіх, як складуться професійні, сімейні та фінансові справи?
Перевіряємо місячний гороскоп на листопад 2023 від астролога Астри для кожного знака Зодіаку. Ось які зміни чекають на вас у коханні, роботі та здоров’ї за гороскопом на листопад 2023 року.

Гороскоп листопад 2023: Овен 21.03-20.04
Любов: Осіння меланхолія зробить для Овна самотність нестерпним . Не грайте зі своїми почуттями, розкажіть нам, як ви уявляєте ваше партнерство. Непорозуміння і дрібні проблеми, які закралися останнім часом, можна швидко усунути. Самотні будуть відмовлятися від пропозицій побачень і сумувати за пристрастю та прискореним серцебиттям. Дайте собі час очистити свій дух і не робіть нічого проти своєї волі.

Робота: небажання, безсилля і відсутність концентрації негативно впливають на професійні справи. Написати заяву на відпустку. У листопаді ви чітко побачите, які плани реалізуєте в цьому місяці і на що витрачаєте час. Тому займайтеся цілеспрямовано та продумано.

Здоров'я: Сидячи вдома в спортивному костюмі і дивлячись серіали, ви погіршите нудоту. Поїдьте на кілька днів і відновіть радість життя. Поставтеся до проблем або критики конструктивно. Не приховуйте гнів, говоріть про те, що вас турбує. Пам'ятайте, що в кожній ситуації є щось хороше.

Гороскоп листопад 2023: Телець 21/04 - 20/05
Любов: Ваше бажання мати з кимось стосунки настільки сильне, що ви перестаєте мислити раціонально. Остерігайтеся Близнюків, які хочуть повеселитися за ваш рахунок. У Тельців у стабільних стосунках будуть причини для задоволення. Ваш партнер здивує вас своєю креативністю та романтичними жестами.

Робота: сприятливе розташування планет передвіщає багато змін у професійному житті. Незабаром можна відкривати шампанське і святкувати успіх. У листопаді Марс дасть вам витривалість, необхідну для успішного завершення ваших проектів. Там, де вам не вистачало необхідного терпіння, ви тепер сяєте відданістю справі та наполегливістю.

Здоров'я: вибирайте натуральні дієтичні добавки. Вони зміцнять ваш імунітет і захистять від сезонних застуд. Венера дарує вам спокій і внутрішній спокій. Таким чином можна навіть уникнути осінніх інфекцій і швидко вилікуватися від проблем.

Гороскоп листопад 2023: Близнюки 21/05 - 21/06
Любов: настав час для прискореного курсу дорослішання та відповідальності за своє життя, Близнюк . Не грайся з вогнем і не грайся почуттями інших людей. Карма рано чи пізно повернеться, і ви постраждаєте. Гарячі побачення в стабільних стосунках.

Робота: Раптовий приплив грошей допоможе заповнити діри у вашому домашньому бюджеті. Витрачайте з розумом і не піддавайтесь акціям. Марс рекомендує не відстоювати свої права в листопаді насильно, поки вони стосуються лише дрібниць. Але не хвилюйтеся в кінці місяця, якщо відразу щось не вийде. Настав час утримати м'яч і спробувати ще раз.

Здоров’я: Замість цукерок, які викликають стрес, запишіться на спортивні заняття, які допоможуть вам підтримувати належний ІМТ. Не хвилюйтеся, з 10 листопада Марс додасть вам сили для боротьби з будь-якою недугою. Чи через спорт, чи через нетрадиційні рішення.

Гороскоп листопад 2023: Рак 22/06 - 22/07
Любов: Раки почнуть страждати від самотності, яку вони будуть лікувати відсотками. Пам'ятайте, що алкоголь посилює негативні емоції. Замість того щоб жаліти себе, зверніться за допомогою до професіоналів. Ракам у відносинах варто попрацювати над своєю впевненістю в собі.

Робота: не приймайте рішень на швидку руку. У пориві гніву ви можете зруйнувати свої шанси на підвищення і підвищення зарплати. Може статися так, що не кожен проект вийде з першої спроби в листопаді. Але зазвичай згодом з'ясовується, що на це є вагомі причини, іноді потрібно просто дочекатися відповідного моменту.

Здоров'я: несприятливе поєднання зірок позначиться на вашому фізичному та емоційному самопочутті. Зверніться до лікаря і пройдіть повний комплекс основних досліджень. Зміна дієти позитивно позначиться на вашому здоров'ї. Найкращий спосіб досягти цього — критично проаналізувати своє меню.

Гороскоп листопад 2023: Лев 23/07 - 23/08
Любов: суперечки і суперечки віддаляють вас один від одного, а загострення конфлікту загрожує розривом відносин. Якщо ви не можете впоратися з кризою самостійно, зверніться до фахівця. Самотні Леви кинуться у вир світських посиденьок і випадкових інтимних стосунків.

Робота: не привносьте особисті проблеми у своє професійне життя. Хтось «добрий» захоче цим скористатися. Уран гарантує, що все не завжди йде гладко. Іноді ви просто стаєте на своєму шляху і хочете досягти занадто багато за один раз. Треба запастися терпінням, особливо на початку листопада. Робота - це ще не все, іноді також потрібні перерви.

Здоров'я: зіткнутися з власними недоліками характеру боляче, але необхідно. Кожна зміна – це початок нового шляху. Якщо в середині листопада ви опинилися в пастці стресу через Уран, місяць рекомендує медитацію. Це також запобігає багатьом захворюванням, пов’язаним зі стресом.

Гороскоп листопад 2023: Діва 24/08 - 23/09
Любов: у космосі хороші новини для знаків, керованих стихією землі. На початку листопада Діва зустріне Козерога, який зачарує її відповідальністю та раціональним підходом до життя. Разом ви зможете побудувати міцні та тривалі стосунки. Багаторічні пари втомляться від компанії один одного.

Робота: Ви вже деякий час думали про зміну роботи? Почніть робити! Планети сприяють сміливим рішенням. Ви не боїтеся викликів, ви стикаєтеся з ними. Чим більше ви зможете пережити листопад, маючи правильну енергію зірок, тим успішнішим ви досягнете. Меркурій відкриває вигідні можливості.

Здоров’я: Нездорові харчові звички негативно впливають на травну систему. Відвідайте дієтолога, який складе індивідуальний план. Під час стресу ви, як правило, споживаєте занадто багато вуглеводів і вживаєте їжу з високим вмістом жиру. Цього місяця Марс тут, щоб допомогти вам переглянути свої звички. Тоді незабаром вистачить сил підготуватися до холодної пори року.

Гороскоп листопад 2023: Ваги 24/09 - 23/10
Любов: У любовному гороскопі Терезів очікується гроза . Розриви, повернення та тимчасові закоханості змусять серце битися швидше, але й викличуть багато дилем. На горизонті з'явиться хтось із далекого минулого. Тоді незадоволене почуття має шанс перерости у зрілі стосунки. Ви смієте?

Робота: Амбітні, хоча й трохи ледачі, Терези зіткнуться з важким вибором. Вирішувати вам, чи вибрати розвиток, чи залишитися у сумнівній зоні комфорту. Mercury рекомендує регулярно перевіряти свої банківські виписки, щоб уникнути перевитрат. Однак в середині місяця може відкритися додаткове джерело доходу, можливо, вам вдасться перетворити своє хобі на добре оплачувану другу роботу

Здоров’я: скористайтеся сприятливою погодою та заплануйте сімейні вихідні. Це останній шанс для осінньої подорожі в гори. Наприкінці листопада ви отримаєте важливі сигнали, щоб перестати жертвувати собою заради всіх інших. Тепер настав час сказати «ні» і встановити межі. Ви помітите, як вам це добре, дрібні нездужання раптово зникають.

Гороскоп листопад 2023: Скорпіон 24/10 - 22/11
Любов: зірки Guardian не мають хороших новин для самотніх. Хтось, хто здавався надійним, завдасть вам болю. Дайте собі час, Скорпіоне , подолати почуття несправедливості, змінити свій спосіб мислення і не вступати в нові відносини.

Робота: Слідкуйте за гігієною на роботі та не беріть на себе більше, ніж можете впоратися. В кінці місяця може виникнути вигідна нагода. Не вагайтеся надто довго, хапайте його.

Здоров'я: Зустріч з другом, відвідування SPA, читання хорошої книги - найкраща протиотрута від осінньої нуди. У листопаді Марс радить не ігнорувати важливі повідомлення, які посилає тіло. Ви також можете зробити крок назад і знайти час для себе. Ви швидко помітите, наскільки це корисно для вашого тіла, розуму та душі.

Гороскоп листопад 2023: Стрілець 23/11 - 21/12
Любов: «Любов — не ведмедик і не квіти...» Стрілець зіткнеться з рутиною і захоче припинити стосунки. Знайдіть спосіб подолати нудьгу, довіртеся своїй уяві і не викидайте, просто відремонтуйте. У середині листопада самотні можуть розраховувати на цікаві знайомства.

Робота: Останні місяці року досить напружені і ви потроху втрачаєте сили? Розстановка пріоритетів допоможе подолати кризу. Завдяки Меркурію ви також будете сповнені оригінальних ідей. Однак не варто перестаратися. Цього місяця Марс застерігає від того, щоб починати занадто багато проектів одночасно і не завершувати їх. Цілком можливо, що цього місяця вам також запропонують нові проекти

Здоров’я: сезон грипу незабаром розпочнеться! Не ігноруйте найменші симптоми інфекції. Зверніться до свого лікаря первинної ланки. подорож? Найкраще відпочити в горах. Вид осені, а може навіть засніжена природа пестить душу. Крім того, через вас тече нескінченна сила. Ви швидко повернетеся в чудову форму і почнете займатися різними видами спорту.

Гороскоп листопад 2023: Козеріг 22/12 - 20/01
Любов: передбачувана і безпечна. Листопад не віщує змін у сфері почуттів, тому можете спати спокійно. Однак варто запитати себе, чи не почиваєте ви на лаврах. Час від часу виходьте зі своєї шкаралупи і робіть ніжні жести. Любов — це не таблиця Excel, Козеріг .

Робота: Варто інвестувати в себе, тим більше, що ви можете розраховувати на бонус. Знайдіть цікавий курс і зміцніть свої компетенції. Велика покупка в листопаді викличе у вас фінансові проблеми, але ви обов'язково рано чи пізно компенсуєте цю втрату. Запустити програму заощаджень протягом тривалого часу не проблема. План доходів і витрат у будь-якому випадку є частиною вашого списку справ.

Здоров’я: недосип, відсутність фізичних вправ і дієта на основі вуглеводів викликають у вас брак бажання жити. Настав час запровадити здорові звички. Як Козеріг, ви схильні нехтувати своїми фізичними потребами і виправдовувати себе тим, що є важливіші речі. Але в листопаді Марс до кінця місяця проходить через знак Скорпіона. Тому серйозно ставтеся до імпульсів, які посилає вам ваше тіло, і реагуйте на них.

Гороскоп листопад 2023: Водолій 21/01 - 19/02
Любов: Ви поводитесь так, ніби живете на безлюдному острові. Не дивуйтеся, якщо одного разу ви знайдете порожнє місце у своїй шафі та передсмертну записку. Самотні не піддадуться тиску однолітків і будуть відзначати свій статус. Це ідеальний час для духовного розвитку, Водолій .

Робота: Водолій знає, що свобода не має ціни. Пам’ятайте, однак, що коли ви кидаєте папери, ніхто не оплачуватиме ваші рахунки за вас. Однак варто бути обережним, витрачаючи гроші. Мине багато часу, перш ніж ви зможете відшкодувати втрату на своєму рахунку.

Здоров'я: Космос гарантує відмінне самопочуття. Не відмовляйтеся від занять спортом і пам’ятайте про добавки. Ваша найсильніша фаза - це кінець місяця, коли ви відчуваєте себе здоровим і врівноваженим. Тоді тіло, розум і душа будуть в гармонії.

Гороскоп листопад 2023: Риби 20/02 - 20/03
Любов: А якби ти закохався на зиму? Риби зареєструються на сайті знайомств у пошуках своєї другої половинки. Довіряйте своїй інтуїції та підходьте до любителів онлайн з великою обережністю. Риби в стабільних відносинах можуть розраховувати на прихильність планет.

Робота: Не сидіть тихо в кутку. На початку місяця домовтеся про розмову з керівником і дізнайтеся, які є можливості просування по службі. У листопаді можете бути впевнені, що вам пощастить на роботі. Якщо ви хочете почати спочатку, ви також можете це зробити.

Здоров’я: нежить не обов’язково є симптомом застуди. Проводьте алергопроби і при цьому не забувайте провітрювати квартиру. Завдяки Марсу ви можете крутитися на повну силу протягом місяця. У свою чергу, той, хто хворів, швидко відновить сили в листопаді.





На правах реклами