Ми у Facebook
06.11.2023, 18:03

У Рівненській області три грибники заблукали

Поліція області отримала три повідомлення про зникнення осіб, які вирушили у ліс і заблукали 5 листопада. Про це повідомили представники поліції Рівненської області.
Одне з повідомлень надійшло від 31-річної мешканки села Корнин, яка повідомила, що її 22-річний брат та 9-річна донька вирушили вранці в ліс біля села Мости, але не повернулися. Виявилося, що вони пішли на пошуки грибів. Після обриву зв'язку та безуспішних пошуків, поліція приєдналася до рятувальників та громадян у пошуках.

На щастя, зниклі грибники врятувалися та знайшли дорогу назад.

Поліція також розшукала 36-річного рівнянина, який загубився біля села Деражне. Поліцейські та місцеві жителі об'єднали зусилля, щоб знайти його, і завдяки сигналам та робочим маячкам на службовому автомобілі вони змогли виявити його місце перебування в глибині лісу.

Крім цього, інший грибник, 44-річний житель Обарова, зумів самостійно вийти на польову дорогу після кількох годин блукання лісом поблизу села Руда Красна.

Поліція закликає громадян бути обережними у лісах та незнайомих місцях, завжди мати повністю заряджений мобільний телефон та особистий захист, такий як ліхтарик, їжу та воду, для непередбачених ситуацій.





На правах реклами