08.11.2023, 16:32
Булочки з ізюмом, як у школі: бабусин рецепт
Найсмачніші, м'які булочки, дівчатка.
Це той самий рецепт, який у школі купували , пам'ятаєте ?
М'які, пухнасті та ароматні.
Моя бабуся також готувала для школярів.
Тому, зберігайте та готуйте на радість.
Це той самий рецепт, який у школі купували , пам'ятаєте ?
М'які, пухнасті та ароматні.
Моя бабуся також готувала для школярів.
Тому, зберігайте та готуйте на радість.
Для опари
180 мл води(тепла)
1,5 ч/л дріжджі
1 ст/л цукру
4 ст/л борошна
Для тіста:
Вся опара
500 мл молока (тепле)
3 -4 яйця
4 ст/л раст.масло
30 г вершкове масло
0,5 ст цукру (виходить не солодко)
1 кг борошна (+-, відразу не треба додавати, додавайте поступово, повинно вийде м'яке тісто)
Сіль
Ванілін
- для опари, всі вказані інгредієнти приєднайте, перемішайте до однорідності і залиште в тепле місце на 30-45 хвилин.
- на опару додаємо яйця, цукор, молоко, олію і поступово додаємо борошна.
- замішуємо м'яке, не липке тісто, приблизно 10 хвилин.
- потім додаємо 10 г вершкова олія і 2 ст/л олія, продовжуємо замішувати ще хвилин 5-8.
- тісто відправляємо в тепле місце на годину, потім обминаємо, додаємо родзинки, 3ст/л рослинне масло і добре замішуємо.
- Відправляємо назад підніматися приблизно на годину.
- потім ділимо тісто на шматочки і розкачаємо рівні кульки, замовляємо рушникам і залишаємо ще годину підніматися.
- змазуємо яйцем і відправляємо в духовку при 200 градусів.
- після духовки, доки булочки гарячі, змащуємо медом.
180 мл води(тепла)
1,5 ч/л дріжджі
1 ст/л цукру
4 ст/л борошна
Для тіста:
Вся опара
500 мл молока (тепле)
3 -4 яйця
4 ст/л раст.масло
30 г вершкове масло
0,5 ст цукру (виходить не солодко)
1 кг борошна (+-, відразу не треба додавати, додавайте поступово, повинно вийде м'яке тісто)
Сіль
Ванілін
- для опари, всі вказані інгредієнти приєднайте, перемішайте до однорідності і залиште в тепле місце на 30-45 хвилин.
- на опару додаємо яйця, цукор, молоко, олію і поступово додаємо борошна.
- замішуємо м'яке, не липке тісто, приблизно 10 хвилин.
- потім додаємо 10 г вершкова олія і 2 ст/л олія, продовжуємо замішувати ще хвилин 5-8.
- тісто відправляємо в тепле місце на годину, потім обминаємо, додаємо родзинки, 3ст/л рослинне масло і добре замішуємо.
- Відправляємо назад підніматися приблизно на годину.
- потім ділимо тісто на шматочки і розкачаємо рівні кульки, замовляємо рушникам і залишаємо ще годину підніматися.
- змазуємо яйцем і відправляємо в духовку при 200 градусів.
- після духовки, доки булочки гарячі, змащуємо медом.
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 1146Інші статті рубрики:
У Рівному попрощаються із лікарем-хірургом
![](/images/articles/2/small/1739784172.jpg)
Пішов із життя завідувач відділення хірургії КНП «Міська лікарня №2» РМР Андрій Володимирович Дягель.
переглядів: 558
Помер відомий рівненський викладач, артист і драматург
![](/images/articles/2/small/1739779398.png)
Пішов у засвіти яскравий представник української інтелігенції Олексій зворотній.
переглядів: 402
У Рівному можна буде щепитися біля супермаркету
![](/images/articles/2/small/1739734146.jpg)
Фахівці гарантують конфіденційність під час роботи з населенням.
переглядів: 216
Хто святкує день ангела 17 лютого?
![](/images/articles/2/small/1739728207.jpg)
За новим церковним календарем 17 лютого віряни вшановують пам’ять святого великомученика Теодора (Феодора) Тирона.
переглядів: 285
Відомий український поет і прозаїк опублікував потужний вірш
![](/images/articles/2/small/1671738078.jpg)
Поет, прозаїк та журналіст Василь Зима поділився з читачами своїм новим твором.
переглядів: 355