Ми у Facebook
09.11.2023, 08:26

Рівнянина судитимуть за утримання місць розпусти

Фото: Рівненська обласна прокуратура

Незаконну діяльність борделю, який функціонував як салон еротичного масажу, викрили працівники управління міграційної поліції спільно із відділом кримінального аналізу та Рівненською окружною прокуратурою у травні цьогоріч.
Слідчі Рівненського РУП зібрали достатньо доказів для доведення вини 33-річного жителя обласного центру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 302 КК України. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровані на розгляд суду.

В орендованому приміщенні у центрі Рівного 33-річний чоловік відкрив салон еротичного масажу, де молоді жінки надавали інтимні послуги за гроші.
Клієнтів шукали через Інтернет. За один сеанс «масажу» вони сплачували від 3 до 16 тис. грн, залежно від обраного комплексу послуг. Правоохоронці задокументували 2 епізоди такої злочинної діяльності рівнянина.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили банківський термінал, картки, мобільні телефони, грошові кошти, рекламну продукцію, чорнові записи та інші речові докази. 33-річному рівнянину за створення та утримання місць розпусти слідчі повідомили про підозру.

За результатами досудового розслідування кримінальне провадження скерували на розгляд суду.

Обвинувачений щиро розкаюється у скоєному, втім відповідно до санкції статті йому може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до 5️⃣ років.

За матеріалами Поліції Рівненської області, Рівненської обласної прокуратури.





На правах реклами