Ми у Facebook
12.11.2023, 21:56

Гороскоп на тиждень 13-19 листопада

Гороскоп на тиждень 13-19 листопада 2023. Овен напружується на роботі, Скорпіон складає іспит, а Терези мають шанс розкрити свій великий талант. Знайдіть свій знак зодіаку і подивіться, що приготувала вам доля.
Гороскоп на тиждень - Овен
Як завжди, на вас чекає багато роботи, яка окупиться в найближчі тижні. Працьовиті по натурі Овни не будуть скаржитися на додаткові замовлення, що принесе їм масу задоволення. У вас є можливість попрацювати над своїм фокусом.

Гороскоп на тиждень - Телець
Ви з нетерпінням чекаєте кінця тижня, тому що це означає для вас щось дуже важливе. Можливо, ви збираєтеся в подорож мрії або реалізуєте якийсь божевільний план. Що б ви не робили, все закінчиться успіхом.

Гороскоп на тиждень - Близнюки
Навіть хвороба не завадить товариським Близнюкам реалізувати божевільні плани. Всупереч прогнозам близьких, ви непогано справляєтеся з осінньою негодою і підступними перепадами температур. Однак ті, хто встиг застудитися, можуть розраховувати на швидке одужання.

Гороскоп на тиждень - Рак
Протягом наступного тижня Ракам може здатися, що світ складається лише з перешкод і труднощів. Будуть злети і падіння, і невдача не завжди буде залежати від ваших навичок. Гумор може допомогти вам насолодитися домашнім затишком.

Гороскоп на тиждень - Лев
У повітрі відчувається напруга, яка буде супроводжувати Левів під час короткої серії з кількох стресових ситуацій. Між вами та іншим співробітником може виникнути суперечка на роботі. Цілком можливо, що ваша емоційна нестабільність буде викликана занадто сильним тиском з боку вашого оточення.

Гороскоп на тиждень - Діва
Фортуна посміхнеться Діві, коли на горизонті з’явиться шанс знайти свою другу половинку. Гарне перше враження посилять сприятливі обставини вашої зустрічі. Однак є побоювання, що деякі з вас надто пізно зрозуміють, що варто було запитати номер телефону.

Гороскоп на тиждень - Терези
У пошуках способу зняти стрес Терези відкриють нову сферу, до якої він має вроджену схильність. У вас є шанс продовжити свою пригоду, якщо вистачить сміливості та терпіння. Якщо ви кинете навчання, очікуйте отримати деякі цінні уроки з цього короткого епізоду.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон
Початок тижня закине вас у безвихідь, коли вам доведеться складати складний іспит. Однак на цьому виклики не закінчаться, адже вам ще доведеться пройти через купу паперової тяганини. Ви можете розраховувати на виконання основних завдань на ходу.

Гороскоп на тиждень - Стрілець
На відміну від Скорпіона, для Стрільців час тече повільніше, ніж зазвичай. Ви проведете весь день, відпочиваючи та відновлюючись. Це буде приємна зміна для вас після недавніх проблем зі здоров’ям.

Гороскоп на тиждень - Козеріг
Представники знаку Козеріг тільки що усвідомили, що їх підхід до близьких був далекий від ідеального. Хоча іноді може бути занадто пізно виправляти свої помилки, цього разу у вас все ще є шанс. Проявіть свою зацікавленість і підтримку, яка зараз потрібна вашому родичу.

Гороскоп на тиждень - Водолій
Безтурботний характер Водолія буде перервано несподіваним поверненням людини, з якою він мав справу в далекому минулому. Довго приховувані таємниці і правда про ваші вчинки стануть явними. Якщо ви спробуєте це заперечити, ви цілком можете відштовхнути своїх друзів і знайомих.

Гороскоп на тиждень - Риби
У той час як деякі люди намагаються взяти контроль над своїм життям, Риби вперше за довгий час відчувають спокій. У глибині душі ви змирилися з невдачами і подолали відразу до деяких аспектів повсякденного життя. Цього тижня ви відчуєте, що нарешті все налагодилося.





На правах реклами