Ми у Facebook
12.11.2023, 17:47

На Рівненщині на базі відомого університету організували центр неформальної освіти

В Острозі завершили облаштування Центру креативних індустрій. Центр вдалося відкрити завдяки ініціативі та сприянню громадської організації «Студія розвитку туристичного іміджу малих міст» (Town Image Studio) та Українського культурного фонду.
У рамках проекту було облаштовано центр неформальної освіти в галузі креативних індустрій у комфортному приміщенні Національного університету «Острозька академія» (старий корпус, Семінарська,2, колишнє приміщення прес-центру (J-Lab))

Усі, хто цікавиться і живе культурою, креативними індустріями та проектним менеджментом, можуть відвідати оснащений необхідною технікою простір.

Щомісяця організатори проводять в Центрі креативних індустрій освітні заходи для молоді та співробітників закладів культури, які хочуть впроваджувати інноваційні технології в своїх роботі. Зокрема, вже проведено серію навчальних тренінгів з вивчення відеографії, оцифрування, 3D дизайну, 3D друку та інших тем.

Центр креативних індустрій – це майданчик для взаємодії представників культурної сфери, зокрема Рівненської області. Недарма саме тут відбувся перший форум грантових проектів Рівненщини.

У жовтні представники всі організацій, що реалізовували цьогоріч проекти за підтримки Українського культурного фонду, зібралися разом, щоб презентувати свої напрацювання, поділитися досвідом та налагодити співпрацю.

Як зазначає керівник Центру креативних індустрій Андрій Малюський, простір відкритий для всіх, хто хоче працювати в культурній сфері, цікавиться інноваціями та має запит на створення якісного контенту.






На правах реклами