Ми у Facebook
16.11.2023, 21:09

На Рівненщині навчають ефективно протистояти інформаційним атакам ворога

На серії тренінгів «Протидія пропаганді», які відбувалися 14 та 15 листопада, в Національному університеті «Острозька академія» навчали протистояти інформаційним загрозам, чуткам та фейкам.
Тренінг проводив партнер Центру імені Анни Валентинович у Рівному – голова Незалежної медіа-профспілки України Сергій ШТУРХЕЦЬКИЙ. На тренінгу навчалися взяли майбутні політологи та політологині, журналісти і журналістки, які навчаються в університеті.




За словами Сергія ШТУРХЕЦЬКОГО, це перші із запланованої серії з тренінгів, якими розпочав свою діяльність Центр імені Анни Валентинович. Нині це дуже актуально, адже ворожі інформаційні впливи як ніколи активізувалися і незнання правил інформаційної безпеки може завдати значної шкоди.




У Центрі імені Анни Валентинович повідомляють, вже цього тижня подібні тренінги відбудуться в населених пунктах Острозької громади та в Рівному. Надалі у Гощанській та Дубенській громадах.




Дізнатися про точну дату та місце проведення наступних безкоштовних тренінгів, організувати тренінг для себе та своїх знайомих можна,написавши за електронною адресою ua.wtrosceodomojczysty@gmail.com

Проєкт реалізується у партнерстві польська організація “W Trosce o Dom Ojczysty” та Незалежна медіа-профспілка України і співфінансується з державного бюджету в рамках польської співпраці для розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.



На фото: під час тренінгів з протидії інформаційним впливам у Національному університеті “Острозька академія”





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ