Як зробити яблучну шарлотку за 5 хвилин: швидкий та смачний десерт
3 яйця
1 склянка цукру
1 склянка борошна
1 ч. ложка розпушувача тіста
3-4 яблука
Пудра цукру для прикраси
Інструкції:
У глибокій мисці взбийте яйця з цукром до отримання повітряної маси.
Додайте борошно та розпушувач тіста. Аккуратно перемішайте, щоб уникнути утворення грудочок.
Яблука вимийте, обчистіть від шкірки та наріжте їх тонкими скибочками.
Додайте нарізані яблука до тіста та невеликими рухами ложки розподіліть їх рівномірно по тісту.
Власне, ваша шарлотка готова до запікання. Вставте форму в попередньо розігріту до 180 градусів духовку та пекти приблизно 30-40 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.
Вийміть з духовки, дайте десерту трошки вистоюватися, а потім прикрасьте його пудрою цукру.
Цей простий рецепт дозволяє насолоджуватися ароматною та смачною яблучною шарлоткою всього за 5 хвилин підготовки. Бажаємо вам приємного апетиту!
рецепти, готуємо смачно, готуємо разом, варто знати, корисні поради
3 ознаки справді сильної жінки
Психологи визначають кілька рис, що відрізняють жінок із міцною та стійкою психікою.
переглядів: 289
Відома журналістка знайшла на Рівненщині безодню
Рівненщина ховає у собі чимало таємниць. І розкрити незнані або малознані місця в нашій ообласті взялася відома журналістка.
переглядів: 812
Двоє Захисників з Рівненщини поповнили лави Небесного війська
На Рівненщині попрощалися з двома військовими: Георгієм Харчуком із Великоомелянської громади та Дмитрієм Фурмановим - із Клеванської.
переглядів: 281
5 правдивих фактів про каву
Кава залишається одним із найпопулярніших напоїв у світі, проте дискусії щодо її впливу на здоров'я не вщухають. Одні вважають, що кава може продовжити життя, тоді як інші переконані, що вона шкідлива. То де ж правда?
переглядів: 934
У Рівному вручать Всеукраїнську премію імені Олександра Смика
26 жовтня вручать Всеукраїнську премію імені Олександра Смика за кращу українську авторську пісню «Я хочу жити в Україні».
переглядів: 305