Ми у Facebook
22.11.2023, 12:58

У Рівному поліція штрафує дрифтерів, яких збільшилося з появою зими

У Рівному патрульні налаштовані на оштрафування водіїв, які вирішили влаштувати дрифт через появу снігу на дорогах. 22 листопада 2023 року, о 12:36, кількість таких випадків значно збільшилася.
Представники патрульної поліції Рівненської області повідомили, що вони активно здійснюють профілактичні заходи з метою підвищення безпеки на дорогах. Останньої ночі особливу увагу приділили водіям, які відзначаються виконанням дрифту.

"Незважаючи на те, що ці екстремальні заходи можуть становити загрозу для інших громадян, які зазвичай відпочивають в цей час, і безпеки дорожнього руху, дрифтери не виявляють відповідальності. Вони не дотримуються правил дорожнього руху, оскільки неможливо вести автомобіль у режимі дрифту і одночасно дотримуватися Правил дорожнього руху", - йдеться у повідомленні пресслужби.

Поліцейські зазначили, що при виявленні порушень складають адміністративні матеріали. Такі випадки, як правило, пов'язані з невиконанням вимог дорожніх знаків, розташуванням транспортного засобу на проїзній частині та порушенням правил використання попереджувальних сигналів при зміні напрямку руху.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ