Ми у Facebook
22.11.2023, 15:08

На Рівненщині адмінсервіс «Ветеран» запровадили майже у половині ЦНАПів області

У Рівненській області 23 Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів), а це більше половини, впровадили новий сервіс під назвою "Ветеран". Скористатись ним можуть в тому числі жителі Білокриницької та Демидівської громад.
Іванна Смачило, заступниця голови Рівненської обласної державної адміністрації з цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, повідомила про це.

За її словами, проєкт "Адмінсервіс Ветеран" працює за принципом "єдиного вікна", яке дозволяє отримати інформацію про можливості, що надаються державою та органами місцевого самоврядування для ветеранів та членів їхніх сімей у житлових, соціальних, адміністративних та земельних питаннях.

"Уже 23 ЦНАПи області, з 47 наявних, надають послуги та консультації в рамках цього проєкту", - наголосила Іванна Смачило. Вона також підкреслила, що робочі місця працівників обладнані таким чином, що ветерани та їх родини можуть вирішити декілька питань під час одного візиту. Цей проєкт спрямований на усунення організаційних перешкод, які можуть виникати у ветеранів війни при отриманні пільг та послуг на рівнях держави та місцевої влади.






На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ