Ми у Facebook
24.11.2023, 17:51

Салат "Мисливський": пробуємо смачний рецепт

Справжня знахідка: смачний овочевий салат на зиму, який готується без особливого клопоту і добре зберігається!
Зберігайте собі, щоб не втратити!

Інгредієнти:
Капуста білокачанна - 1 кг
Морква - 1 кг
Огірок - 1 кг
Перець болгарський - 1 кг
Цибуля ріпчаста - 1 кг
Помідор - 3 кг
Цукор - 1 склянка
Сіль - 90 г
Олія - 250 г
Перець чорний (8-10 горошин) – 8 шт.
Лист лавровий - 5 шт.
Оцет (9%) - 150 мл

Приготування:
1. У велику каструлю викладаємо шарами: нарізану кружальцями моркву, нашатковану капусту, цибулю, кружечки огірків, болгарський перець та кружечки помідорів.
2. Ставимо каструлю на вогонь, шари не перемішуємо!
3. Коли вміст каструлі прогріється і закипить, додаємо олію, оцет, цукор, сіль та спеції і добре перемішуємо.
Доводимо до кипіння та варимо ще 5 хвилин.
4. Гарячий салат розкладаємо у підготовлені банки. Стерилізуємо (0,5 л – 5 хвилин, 1 л – 10 хвилин) і закочуємо банки з салатом.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ