Ми у Facebook
25.11.2023, 17:28

Некласичні деруни: рецепт пісних картопляних млинців з квашеною капустою

Хто не любить деруни? Цю страву, мабуть, обожнюють всі. Швидко, смачно, ситно... А у піст, коли хочеться різноманіття, можна приготувати цю страву за незвичайним рецептом, просто додавши квашенину
Інгредієнти:

250 грамів квашеної капусти;
6 картоплин;
1 яйце;
3 столові ложки пшеничного борошна;
1 цибулина;
сіль та чорний мелений перець до смаку;
80 мл соняшникової олії.
Приготування:

Добре відтисніть рідину із квашеної капусти і подрібніть її;
Цибулю і картоплю очистіть і натріть на дрібній терці. Покладіть суміш у глибоку ємність, додайте квашену капусту, яйце, борошно, сіль і перець. Ретельно перемішайте;
На розігріту з олією пательню викладайте отриману масу, формуючи оладки;
Смажте деруни впродовж 3-4 хв з обох боків до появи хрумкої скоринки.
Подавайте страву зі сметаною або іншим соусом.





На правах реклами