Пиріг "Гості на порозі": цікавий та смачний рецепт
Борошно пшеничне - 1 склянка
Цукор - 1 склянка
Яйця – 3 шт.
Яблука – 4 шт.
Волоські горіхи - 5 шт. (за бажанням)
Приготування:
1. Насамперед включаємо духовку на 180 градусів розігріватися. І відразу застеляємо форму для майбутнього пирога пергаментом.
2. Збиваємо яйця з цукром (1 склянка без 2х ст.л.) доти, доки утворюється щільна пишна маса (близько 3-4 хвилин). Потім додаємо муку|борошно| і збиваємо 1 хвилину.
3. Яблука нарізаємо часточками, видаливши серединки. Поміщаємо яблука у форму.
4. Заливаємо яблука тестом та рівномірно розподіляємо його. Зверху присипаємо пиріг цукром та сирими подрібненими горіхами.
5. Ставимо в духовку на 25-30 хвилин. Потім трохи остудити і подати до столу.
Смачний пиріг готовий!
Приємного Вам чаювання!
3 ознаки справді сильної жінки
Психологи визначають кілька рис, що відрізняють жінок із міцною та стійкою психікою.
переглядів: 202
Відома журналістка знайшла на Рівненщині безодню
Рівненщина ховає у собі чимало таємниць. І розкрити незнані або малознані місця в нашій ообласті взялася відома журналістка.
переглядів: 727
Двоє Захисників з Рівненщини поповнили лави Небесного війська
На Рівненщині попрощалися з двома військовими: Георгієм Харчуком із Великоомелянської громади та Дмитрієм Фурмановим - із Клеванської.
переглядів: 211
5 правдивих фактів про каву
Кава залишається одним із найпопулярніших напоїв у світі, проте дискусії щодо її впливу на здоров'я не вщухають. Одні вважають, що кава може продовжити життя, тоді як інші переконані, що вона шкідлива. То де ж правда?
переглядів: 864
У Рівному вручать Всеукраїнську премію імені Олександра Смика
26 жовтня вручать Всеукраїнську премію імені Олександра Смика за кращу українську авторську пісню «Я хочу жити в Україні».
переглядів: 240