Ми у Facebook
28.11.2023, 17:01

Налісники від бабусі: смачний та простий рецепт для найкращого сніданку

Налісники - це не лише смачна страва, але й часто частинка нашого дитинства, коли бабуся вранці творила кулінарні дива на кухні. Їхні аромати та смак завжди приносили радість та затишок.
Давайте подивимося на простий та випробуваний часом рецепт, як створити найсмачніші налісники, схожі на ті, що готувала наша найкраща кухарка - бабуся.

Інгредієнти:

1 чашка молока
1 чашка пшеничного борошна
1 яйце
2 ложки розтопленого вершкового масла
1 чайна ложка цукру
1/2 чайної ложки солі
Неймовірна любов та тепло від серця бабусі

Інструкції:

Змішайте сухі інгредієнти: У глибокій мисці змішайте борошно, цукор та сіль. Це стане основою для вашого тіста.

Додайте мокрі інгредієнти: Утворіть виїку в середині сухої суміші і додайте яйце, молоко та розтоплене масло. Змішайте все до отримання однорідного тіста.

Залиште тісто відпочити: Накрийте миску з тістом рушником і залиште його на 15-20 хвилин, щоб воно трошки «відпочило».

Приготуйте налісники: Розігрійте сковороду на середньому вогні, змастіть її невеликою кількістю масла. Налийте невелику порцію тіста на середину сковороди та обережно розташуйте його по всій поверхні.

Обережно перевертайте: Коли краї налісника починають підніматися, а основа набуває золотистого кольору, обережно переверніть його. Готуйте іншу сторону протягом короткого часу.

Повторюйте процес: Повторюйте цей процес з рештою тіста, додаючи масло на сковороду за необхідності.

Подавання: Подаємо налісники гарячими, за бажанням можна приправити медом, варенням чи свіжими ягодами.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини