Ми у Facebook
29.11.2023, 10:00

Благодійний забіг "Rivne St. Mykolas Run 2023": Як взяти участь у змаганні

У Рівному 3 грудня проведуть шостий благодійний забіг "Rivne St. Mykolas Run 2023".
50% від реєстраційних внесків організатори запланували спрямувати на підтримку ЗСУ.

Про це у Facebook повідомив Рівненський клуб бігу, що є організатором традиційного заходу.

Благодійний забіг відбудеться у неділю, 3 грудня. Маршрут проходитиме вулицями Кавказькою, Міцкевича, проспектом Миру та Набережною, зі стартом та фінішем на майдані Просвіти біля обласної ради.

До участі у заході запрошують всіх охочих, однак не більше, як 130 осіб на дистанцію в 2 км, 90 осіб на дистанцію 8 км, а також 30 осіб на Скандинавську ходьбу — 4 км і які зареєструвалися на сайті до 23:55 1 грудня.

Також зареєструватися можна буде 2 грудня з 15:00 до 18:00 особисто, за наявності вільних місць. Про місце реєстрації повідомлять додатково. Загальна кількість учасників має бути не більше 250 осіб на всі дистанції.

Вартість реєстрації:

2 км та 8 км – 400 гривень;
Скандинавська ходьба – 300 гривень.

50% з кожної реєстрації будуть спрямовані на підтримку ЗСУ. Обов'язковою умовою для участі в заході є наявність в учасника власного новорічного, святкового або ж казкового капелюха.

Перед початком змагань кожного учасника може оглянути лікар і, у разі загрози шкоди для здоров’я, учасника можуть не допустити до участі у стартах. Старт забігу — о 9:00.

Усі учасники, які успішно подолають одну з дистанцій, отримають оригінальні пам’ятні медалі учасника забігу. Переможців та призерів нагородять кубками та сувенірами.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ