Ми у Facebook
30.11.2023, 16:16

Житель Рівненщини постане перед судом на Волині: чоловік допомагав ухилянтам виїжджати з України

На Волині судять 38-річного жителя Рівненської області, який разом із своїми спільниками допомагав ухилянтам втекти за кордон. За свої послуги чоловік брав по п'ять тисяч доларів.
38-річний житель Рівненської області разом невдовзі постане перед судом. Він разом із спільниками організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України із корисливих мотивів. Прокурори Володимирської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні.

Особи його спільників встановлюють

За даними слідства, рівнян за грошову винагороду в 5 тис. доларів США забезпечував внесення відомостей про військовозобов'язаних до інформаційної системи «Шлях» як про водіїв фізичної особи-підприємця, що має ліцензію на міжнародні вантажні перевезення.

Як інформує пресслужба Волинської обласної прокуратури, увечері 19 червня 2023 року поблизу митного поста «Устилуг» чоловіка було затримано. На даний час чоловік чекає на суд.

Викрито факти незаконного переправлення військовозобов'язаних за кордон спільно з працівниками Волинського управління ДВБ Національної поліції України та відділу внутрішньої і власної безпеки по Волинському прикордонному загону ГВ ВВБ «Захід» Держприкордонслужби України.





На правах реклами