Ми у Facebook
04.12.2023, 17:30

Пенсіонерам Рівненщини надається можливість обміняти безкоштовно ще п'ять LED-ламп

Пенсіонери Рівненщини отримають можливість обміняти ще п'ять LED-ламп безкоштовно. З 5 грудня ця програма буде діяти у всіх сільських відділеннях Укрпошти Рівненщини, а з 12 грудня – у містах, включаючи Рівне.
Про це повідомив Іван Люсак, керівник Рівненської дирекції "Укрпошта". Для участі у програмі пенсіонерам достатньо мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та діючий номер телефону. Обмін додаткових LED-ламп буде безкоштовним, поки вони є в наявності. Також ті, хто вже брав участь у програмі раніше, можуть скористатися нею знову.

Цього разу не потрібно приносити старі лампи для обміну; їх можна принести до відділення Укрпошти протягом місяця з моменту отримання нових світлодіодних ламп. Близько 18 млн енергозберігаючих ламп доступні для обміну по всій Україні.

Програма також продовжує працювати для юридичних осіб, таких як медичні заклади, школи, дитячі садки, поліклініки та СББ, які можуть отримати LED-лампи, подавши відповідну заяву в застосунку Дія.

Ця програма обміну лампочок виконується в рамках підтримки українського енергетичного фронту, і її фінансує Європейський союз.





На правах реклами