Просто і смачно: Як зробити домашній лаваш
350 гр борошна
200 мл кип’ятку
1 ч.л солі
2 ст.л. олії
Спосіб приготування:
До просіяного борошна додаємо сіль та дві столові ложки олії. Вводимо гарячу воду і замішуємо тісто. Залишаємо тісто відпочити на 20-30 хвилин, накриваємо рушничком.
Опасля, ділимо тісто на 12-15 частин, кожну частину тонко розкачуємо в тонкий корж. Обсмажуємо на сухій сковорідці по 30-60 с з кожної сторони. Зберігаємо лаваш помістивши в харчову плівку.

начинка для лаваша, тонкий лаваш, рецепт лаваша, домашній лаваш, рецепт дня, споживач
Кіношний лайфхак від відомої провідниці: Як проїхатися зі своїм квитком, якщо запізнилися на потяг

Всіляке може трапитися у непростому житті мандрівника. Чимало труднощів може виникнути на шляху до мети у мандрівника. У тому числі можна й спізнитися на потяг.
переглядів: 102
Як смачно приготувати броколі: три варіанти страв

Броколі — універсальний овоч, який легко вписується в будь-який раціон. Він багатий вітамінами, мінералами та антиоксидантами, тому стане справжнім помічником для тих, хто прагне харчуватися смачно і корисно.
переглядів: 136
Як вивести плями від жиру: дієві поради господиням

Жирові плями на одязі, скатертинах чи кухонних рушниках — часта проблема в кожній родині.
переглядів: 169
На Рівненщині тимчасово відключать газ у 40 населених пунктах

14 серпня з 8:00 у Дубенському районі Рівненської області тимчасово припинять газопостачання.
переглядів: 275
Як приготувати оладки: той самий смачний рецепт з дитинства

Є аромати, які миттєво повертають нас у дитинство. Для багатьох це запах свіжих оладок, що смажаться на пательні зранку, коли вся родина збирається на кухні. М’які, пухкі, золотисті — вони прості у приготуванні, але дарують особливий затишок.
переглядів: 224
Реклама