Ми у Facebook
11.12.2023, 13:00

Просто і смачно: Як зробити домашній лаваш

Він може замінити традиційний хліб, а якщо в нього звернути м'ясо, овочі, сир, та загалом будь-що, то вийде смачний і ситний перекус чи повноцінни обід.
Для приготування лаваша нам знадобиться:

350 гр борошна
200 мл кип’ятку
1 ч.л солі
2 ст.л. олії

Спосіб приготування:

До просіяного борошна додаємо сіль та дві столові ложки олії. Вводимо гарячу воду і замішуємо тісто. Залишаємо тісто відпочити на 20-30 хвилин, накриваємо рушничком.

Опасля, ділимо тісто на 12-15 частин, кожну частину тонко розкачуємо в тонкий корж. Обсмажуємо на сухій сковорідці по 30-60 с з кожної сторони. Зберігаємо лаваш помістивши в харчову плівку.





На правах реклами