Ми у Facebook
13.12.2023, 15:21

Рівненські медики увійшли до національного рейтингу «ТОП-лікар України»

Медичні фахівці з Рівного знаходяться серед видатних лікарів України, визнаних національним рейтингом "ТОП-лікар України". Про це повідомили у пресслужбі Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка.
У числі номінантів цього престижного рейтингу представлені такі видатні медичні фахівці:

Роман Павлів, лікар-офтальмолог та керівник Центру мікрохірургії ока та екстреної офтальмологічної допомоги, переможець внутрішнього конкурсу "Гордість лікарні" у категорії "Лікар року".
Ірина Дячук, лікар-невропатолог та керівник Обласного центру реабілітації, обрана працівниками лікарні у внутрішньому опитуванні.
Конкурс "ТОП-лікар України" є національним народним рейтингом, ініційованим незалежними ЗМІ для підтримки та визнання заслуг лікарів. Рейтинг також включає окрему категорію для медичних закладів.

Працівники Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка підкреслили, що їхня лікарня заслуговує на місце у цьому рейтингу, оскільки вони постійно розвиваються, оперативно реагують на виклики, ефективно співпрацюють та ініціюють соціальні та волонтерські проекти, а також надають медичну допомогу цілодобово.

Всі охочі можуть підтримати Рівненську обласну клінічну лікарню імені Юрія Семенюка, проголосувавши за неї на цьому сайті та авторизувавшись до 15 грудня. Голосування дозволяє виражати підтримку лише один раз на добу.





На правах реклами