23.12.2023, 10:55
Буде ідеально смачно: свинячі ребра у медово-гірчичному соусі на новорічний стіл
Страви зі свинини дуже популярні в українській кухні. Кожна господиня має свій рецепт приготування смачних реберець. Сайт OGO.ua вирішив поділитися чудовим рецептом щодо свинячих реберець. Реберця по цьому рецепту виходять настільки смачними й ароматними, що можуть стати прикрасою святкового меню.
Інгредієнти:
1, 5 кг свинячих реберець,
1 цибулина,
5 лаврових листочків,
1 ч. л. духмяного перцю горошком,
5 зубців часнику,
2 ст. л. меду,
2 ст. л. гірчиці,
1 ст. л. соєвого соусу.
Приготування:
Ребра обсмажити на розпеченій сковороді на мінімальній кількості олії з усіх боків, щоб утворилася скоринка. Викласти ребра в каструлю з киплячою водою, додати цибулю, лаврове листя, запашний перець, посолити за смаком, зменшити вогонь і варити півтори години при слабкому кипінні. Дрібно нарізати часник, змішати із соєвим соусом, медом і гірчицею.
Розігріти духовку до 220° C. Дістати відварені реберця, обсушити, розрізати на окремі ребра, занурити в соус, розкласти на деко, застелене папером для випічки. Запікати 10-12 хвилин у розігрітій до 220° духовці C до утворення красивої скоринки.
1, 5 кг свинячих реберець,
1 цибулина,
5 лаврових листочків,
1 ч. л. духмяного перцю горошком,
5 зубців часнику,
2 ст. л. меду,
2 ст. л. гірчиці,
1 ст. л. соєвого соусу.
Приготування:
Ребра обсмажити на розпеченій сковороді на мінімальній кількості олії з усіх боків, щоб утворилася скоринка. Викласти ребра в каструлю з киплячою водою, додати цибулю, лаврове листя, запашний перець, посолити за смаком, зменшити вогонь і варити півтори години при слабкому кипінні. Дрібно нарізати часник, змішати із соєвим соусом, медом і гірчицею.
Розігріти духовку до 220° C. Дістати відварені реберця, обсушити, розрізати на окремі ребра, занурити в соус, розкласти на деко, застелене папером для випічки. Запікати 10-12 хвилин у розігрітій до 220° духовці C до утворення красивої скоринки.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Вікторія ТРОФIМОВА Переглядів: 5347свинячі ребра у медово-гірчичному соусі, реберця, смачні реберця, корисні поради, поради, новорічний стіл, страви зі свинини, кухня, рецепт
Інші статті рубрики:
Сирні конверти з яблуками: цікавий осінній рецепт
Сирні конвертики з яблуками - дуже простий і смачний рецепт
переглядів: 1624
Як замаринувати білі гриби на зиму
Сушили, заморожували, то ще й законсервуйте. Цей рецепт смачних маринованих білих грибочків на зиму стане вашим улюбленим.
переглядів: 3687
Рецепт маринованих опеньків: швидко і смачно
Мариновані опеньки – це чудове доповнення до святкового столу або до звичайної вечері. Їх легко готувати, і вони здивують насиченим смаком.
переглядів: 172
Рішучість Терезам, а суперечки Ракам: астропрогноз для всіх знаків
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 300
Куряча грудка запечена в картоплі: рецепт ситної вечері за годину
Це відмінний варіант вечері для всієї родини. Готувати таку страву дуже просто і швидко.
переглядів: 282