Рецепт дня: Смачне кокосове печиво з тріщинами
- 90 г вершкове масло;
- 90 г цукру;
- 2 яйця;
- 100 г кокосової стружки;
- 160 г борошно;
- 1 ч л розпушувача;
- ванільний цукор;
- пудра для обкачування.
Спосіб приготування:
Збити масло кімнатної температури до пишності, додати цукор і ще збивати. Ввести по одному яйця. Додати кокосову стружку та перемішати. Всипати просіяне борошно з розпушувачем та перемішати до об'єднання інгредієнтів. Тісто повинно вийти липким,але не рцідким. Перекиньте його у пакет і відкладіть у морозилку на пів години. З охолодженої маси скачайте кульки розміром з горіх і обкачайте в пудрі. Викладіть готове печиво на деко і відправте випікатись у духовку на 10 хв при температурі 180 градусів.
СМАЧНОГО!
кокосова стружка, пісочне печиво, кокосове печиво, печиво до чаю, смачне печиво, споживач
Кухня з барною стійкою: тренд 2025 року чи пережитки минулого?
Кухні з барною стійкою: за і проти. Дізнайтеся, чи справді барна стійка - це must-have сучасної кухні або атрибут минулого. Більше у статті.
переглядів: 198
Дитячі ліжка для найменших: колиски, люльки, гойдалки
Розповідаємо секрети вибору ліжечка для немовляти. На що звертати увагу? Де купити дитяче ліжко для дівчинки і хлопчика?
переглядів: 192
12 страв на Святвечір, які радять готувати рівненські лікарі
Святвечір – одна з найважливіших традицій християнського Різдва, яка об'єднує родини за столом.
переглядів: 210
Не нехтуйте правилами: рятувальник розповів, як правильно встановити ялинку
У Департаменті запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України нагадали основні правила встановлення новорічних ялинок у домівках.
переглядів: 821
Скільки у Рівному коштує ялинка, яка оптимально підійде для помешкання
Сьогодні, 24 грудня, у переддень Різдва за григоріанським та новоюліанським календарем, різдвяні деревця, звісно, особливо популярні.
переглядів: 274