Ми у Facebook
19.12.2023, 17:41

Університет Рівненщини увійшов до ТОПу серед українських вишів у світовому рейтингу університетів

Національний університет "Острозька академія" є одним з найкращих українських вузів та гідно посідає третє місце серед українських ЗВО світового рейтингу університетів UI GreenMetric 2023
"З приємністю повідомляємо, що за результатами світового рейтингу університетів UI GreenMetric 2023, Національний університет «Острозька академія» посів третє місце з 19 українських ЗВО, що представлені у цьогорічному рейтингу, і загалом 363 місце у світі", - новим здобутком поділилися на сайті навчального закладу.

UI GreenMetric World University Rankings опублікував рейтинг, у якому взяли участь 1185 університетів з 84 країн світу, зокрема 19 українських ЗВО.

Університети у всьому світі оцінюються за шістьма критеріями, які включають середовище та інфраструктуру, енергетику та зміну клімату, управління відходами, водні ресурси, транспорт, а також екологічну освіту та наукові дослідження. Головна мета світового рейтингу університетів UI GreenMetric полягає в оцінці ефективності досягнення цілей сталого розвитку та підвищенні обізнаності університетів щодо цього процесу.

"Зокрема Острозька академія посіла перші місця за рівнем екологічності використання транспортних засобів й управління відходами, випередивши інші українські університети. За рівнем облаштування й інфраструктури наш університет посів другу сходинку серед українських ЗВО. Серед показників, що стосуються використання водних ресурсів, екологічного використання енергії і змін клімату, Острозька академія посідає четверті сходинки. НаУОА посідає сьому позицію в категорії екологічна освіта та наукові дослідження", - говорять в академії.








На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ