Ми у Facebook
21.12.2023, 23:06

Великий гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку! Планета року Плутон віщує новий початок

«Річний гороскоп 2024» — о чекає на всі знаки Зодіаку в коханні та кар’єрі у 2024 році? Це буде напружений час, який пройде під впливом Плутона – планети нових починань і закриття старих справ. Як це вплине на життя кожного знака?
Плутон увійде у Водолія в 2024 році і віщує багато змін. Реальні зміни призводять до непередбачуваних і часто небажаних подій. Трансформації, які нав'язує зовнішній світ, різноманітні. Під впливом Плутона відбувається переворот у Водолії. Пробив час оновлення. Ви повинні зруйнувати старе, щоб відбудувати нове. Цей транзит заслуговує на особливу увагу. Це час питань, рішень і перших, важливих кроків. Варто проявити мужність і сильну волю. Плутон створює необоротну плутанину. Під впливом цієї планети практично неможливо змінити курс або піти проти своїх почуттів. Те, що здається деструктивним, виявиться дуже конструктивним. Що стосується почуттів, то будуть усвідомлення і важливі рішення. Під правлінням Плутона розумова сила залишається надзвичайно позитивною якістю. Інстинкт і глибина почуттів стануть сильно розвинені. У свою чергу, негативні проблеми, які можуть виявитися, включають самознищення та страх. Плутонічний характер є синонімом незалежності, сили та енергії в дії.

Гороскоп 2024 - Овен 21/03 - 20/04
Кохання
На Рамс чекають захоплюючі часи. Великі емоції в січні, романтичні моменти в березні. Травень не тільки дає можливість залагодити конфлікти, але й приносить багато хвилюючих моментів, пов'язаних з Марсом. Літо - час закохуватися. Але де добрий друг, який тобі порадить і скаже, хто щирий - коли серце б'ється, а розум відключається. Цю подругу звуть Венера, і ви можете розраховувати на її підтримку. Внутрішній голос попереджає вас або дає зелене світло. Самотні фліртують, як чемпіони світу, гра з вогнем занадто приваблива, щоб протистояти їй. У жовтні та листопаді все стає дуже цікаво. Венера приваблює вогняного Стрільця. Тоді виникає питання: чи справді це мають бути віддані стосунки, чи дійсно колишній партнер залишився в минулому і чи варто взагалі боротися за існуючі стосунки? Відповіді - так.

Кар'єра
Небо з Овном, буквально. Юпітер в кінці травня дасть вам можливість експериментувати: можете пробувати те, що вам подобається. Все, що ти робиш, сонце озолотить. Він також стежить за тим, щоб ви не придумали наосліп якусь абсурдну ідею, а лише вкладали свою енергію у важливі справи. З професійної точки зору, листопад і грудень пропонують багато можливостей покращити свій поточний статус. Юпітер надихає на творчий дух. Однак перш ніж діяти, ретельно сплануйте свої дії.

Гороскоп 2024 - Телець 21/04 - 21/05
Кохання
Коли справа доходить до партнерства та кохання, Телець знайде задоволення, якого вони шукають. У лютому та з середини березня 2024 року на Венеру чекають чудові сюрпризи. Самотні можуть розраховувати на цікаві зустрічі. Коли в травні Венера перебуває у вашому знаку, ви побачите коханого в іншому світлі і відкриєте в ньому зовсім нові принади. Люди, які живуть самотньо, мають вищі очікування. На щастя, ви дійсно зустрічаєте таких людей. Сприятливі зірки гарантують це. Коли Марс вирівнюється з вашим знаком у листопаді та грудні, непорозуміння та конфлікти стають частішими. Іноді ви навіть ставите під сумнів свої стосунки. Але пам’ятайте: шторм очищає повітря, і ви отримуєте ясність. Перехід року закінчується пристрастю та закоханістю.

Кар'єра
Телець відчує легкий дискомфорт, періодичне невдоволення і настирливе запитання: це все...? Уран, причина таких питань, знаходиться у вашому знаку зодіаку. Але в 2024 році під впливом сонця воно стане по-справжньому сильним. Як Телець, ви хочете більшого і відчуваєте, що можете зробити більше. Юпітер також має на вас великі плани на першу половину року. Ця щаслива планета хоче, щоб ви вдосконалювалися, заробляли більше, ставали лідером і, нарешті, використовували свої таланти. Решту зробить Сатурн, створюючи своєрідне «тунельне бачення» щодо вашої кар’єри протягом року. У вас є мета, і ви підпорядковуєте їй все інше.

Гороскоп 2024 - Близнюки 22/05 - 21/06
Кохання
Близнюки мають широкі інтереси і не можуть натішитися новими відкриттями, враженнями та пригодами. У них завжди є важливі друзі, яких ви ніколи не хочете сумувати у своєму житті. Як ви можете розраховувати присвятити себе особливій людині, яка вимагає вашого часу та уваги і яка зрештою гальмує вас? Тим більше, що хочеться знову піддатися спонтанному пориву. Але є й інша сторона вас, та, яка таємно прагне безпеки та близькості. І саме це станеться в 2024 році: з Сатурном ви також хочете чітких стосунків, ви зрозумієте, що хочете мати когось поруч. Навіть у тривалих стосунках повітря раптом знову виблискує, як шампанське. Вам не потрібно багато слів, лише глибокий погляд. У липні неодружені шалені фліртують, але це лише випадкові жарти. Восени все стає дуже серйозно і одна зустріч може перевернути все життя.

Кар'єра
Гороскоп на 2024 рік для Близнюків має багато цікавого. Особливо з травня, коли Юпітер буде у вашому знаку, ви будете ще більш рішучі шукати пропозиції та докладати всіх зусиль для досягнення успіху. Багато Близнюків також вирішать продовжити навчання. Юпітер не тільки мотивує, але й виведе вас на правильний шлях, а значить і до успіху. Тільки квітень трохи складний. Варто зберігати спокій. Приплив знову змінюється дуже швидкими темпами.

Гороскоп 2024 - Рак 22/06 - 22/07
кохання
Те, що ви відчуваєте, - це те, що ви випромінюєте. Тому у 2024 році Раків чекають великі любовні переживання. Нептун дарує вам чарівну ауру, яка зачаровує інших. Ви будете випромінювати те, чого прагнуть люди: надійність, ніжність, внутрішній спокій. Ви, безумовно, створите партнерські стосунки, в яких ви почуватиметеся зрозумілим, прийнятим, визнаним і коханим. Якщо ви вже перебуваєте у відносинах, ви знову відчуєте, що поруч з вами правильна людина. Починаючи з жовтня, зірки віщують особливо цікаву осінь.

Кар'єра
2024 рік можна назвати «Саміт кличе!» Сила і витривалість на шляху вгору приходить від Сонця, правителя року. Сатурн дає чіткі знаки та сигнали щодо вашого шляху. Крім того, Уран, який знаходиться в секстилі до вашого знака зодіаку, викликає бажання самореалізації: ви хочете більше - більше грошей, більше відповідальності, більше впливу. Юпітер щаститиме до кінця травня. Тож у прийдешньому році зробіть усе, що давно планували. 2024 рік буде щасливим.

Гороскоп 2024 - Лев 23/07 - 23/08
Кохання
З володарем нового року жити буде весело. Це автоматично позначається на любовному житті Лева: ви випромінюєте щастя — і оточуючі одразу ж цікавляться вами. Щедрість і оптимістичний характер випромінюють і приємно дивують оточуючих. У 2024 році ви точно ніколи не будете надовго самотні. Те ж саме стосується і пар. Ви будете частіше займатися разом, бажати один одного, бути ніжними. Але найголовніший момент року припадає на літо. Любов розквітає, як чудова троянда. Ви відчуєте, що знову разом, і плануватимете спільне подальше життя.

Кар'єра
Неясне фінансове становище проясниться на початку року. Завдяки Меркурію ви зможете організувати свої фінанси так, щоб вони знову забезпечили фінансову стабільність. Юпітер рухає та виявляє найкраще у вас. Ви будете непереможною людиною, якій справді все вдається. У травні ви будете знати, як переконати інших у собі. Липень – правильний час, якщо ви хочете продовжити навчання.

Гороскоп 2024 - Діва 24/08 - 23/09
Кохання
Ваш гороскоп на 2024 рік вражає, коли справа стосується кохання. Настав час ніжних обіймів і знову закохуватися. У коханні ти почуєш багато красивих слів, буде багато освідчення в коханні. Який захоплюючий час! Якщо зараз ви зустрінете чутливого Рака або пристрасного Скорпіона, до червня все може стати досить серйозним. Але Сатурн все ще гальмує вас. Венера виливає свій ріг достатку в серпні та жовтні. Зараз потрібна ваша ініціатива, щоб відновити динаміку відносин. Зробіть перший крок і зачаруйте кохану людину, як у перший день. Жести любові, невеликі подарунки або просто більше часу, проведеного разом, часто творять чудеса та дозволять вам відволіктися від повсякденного життя.

Кар'єра
Діви добре розуміють, як примножити свої фінанси. Ви сповнені енергії і не проти поповнити свій гаманець підробітком. І ви отримаєте свій перший шанс із середини січня. Ваш інстинкт і наполегливість будуть особливо винагороджені в 2024 році. Ви правильно розумієте все, що приносить успіх і гроші. Ваші аргументи переконливі, коли ви просите підвищення зарплати або кредит у банку.

Гороскоп 2024 - Терези 24/09 - 23/10
Кохання
На початку року Венера ласкаво посміхається Терезам. Любовне життя будується відповідно до ваших уподобань, потреб і бажань. Якщо ваші стосунки вже не такі хороші, ви можете використати зірки та додати в них більше вогню. Особливо в період з 5 по 29 квітня 2024 року Терези володіють усіма перевагами, необхідними для задоволення стосунків. Їхній чарівності просто непереборно, і тому самотні в травні і червні мають найбільше шансів нарешті поринути в обійми людини, яка їм дійсно підходить. Найкращий час для заручин, весіль і планування сім'ї - вересень. Любі Терези, флірт може вийти з-під контролю між серединою жовтня та серединою листопада, тому будьте обережні, якщо ви все ще перебуваєте у стосунках.

Кар'єра
Юпітер позитивно впливає на професійні та фінансові цілі. Де б ви не діяли. Ви випромінюєте впевненість, і всім подобається з вами працювати. Ви особливо добре розбираєтеся з грошима та нерухомістю. Залежно від того, скільки вам років, Юпітер може допомогти вам обставити будинок, забезпечити пенсію або знайти роботу. У липні пропозиція надходить вчасно. Завдяки Меркурію можна домовитися навіть про хороші умови. У серпні з’являється ще одна чудова можливість.

Гороскоп 2024 - Скорпіон 24/10 - 22/11
Кохання
У 2024 році ви точно не будете почуватися самотніми. Скаржитися на брак уваги теж не доведеться. Соціальне життя Скорпіона зміцниться, а коло його друзів по-справжньому збагатиться. Тут повно нових зацікавлених людей. У серпні будуть нові захоплюючі стосунки. Завдяки вашій чарівності та сильній аурі тепер ви можете досягти майже всього, що захочете. Світ лежить біля твоїх ніг. Навіть у жовтні самотні серця можуть знайти стосунки, які характеризуються глибоким розумінням і сильною прихильністю. Тепер все може стати серйозним, коли мова йде про тривале кохання.

Кар'єра
Ви добре відчуваєте, коли щось не так. Ви відразу бачите, коли хтось хоче скористатися вами або обдурити вас. І цей подарунок може занести вас дуже далеко в 2024 рік. Юпітер подбає про те, щоб ви ніколи не пропустили жодної можливості. Ви просто не повинні вагатися або боятися, а негайно скористайтеся своїм шансом. У листопаді ви відразу розумієте, що потрібно зробити, і чітко ставите собі за мету просування в кар’єрі. І у вас все вийде. Випадкова на перший погляд зустріч допомагає і приносить щастя. Раптом з’являються неймовірні можливості, коли Марс направляє вас у потрібне місце в потрібний час.

Гороскоп 2024 - Стрілець 23/11 - 21/12
Кохання
У 2024 році сильні почуття кохання тримають вас у напрузі, а часом навіть відволікають від роботи. У квітні також буде дико і рухливо. Найважливішою подією для Стрільців стане кінець травня 2024 року, а в серпні настає похолодання. Але те, що спочатку здається втратою радості життя, незабаром стане збагаченням. Використовуйте будь-яку можливість, щоб висловити свої почуття. Запорошені стосунки можуть виграти від блискучої Венери в грудні та отримати новий імпульс з її допомогою.

Кар'єра
Ви налаштовані оптимістично і маєте веселу вдачу, що стане ще помітнішим у 2024 році. Саме час для реалізації ваших ідей. Ви відчуваєте, що щось важливе ось-ось зміниться. Раптовий, несподіваний прибуток або несподіваний занепад позбавить вас від турбот. Найкращий час для вас починається в середині травня, коли Юпітер займає сприятливе положення. Ви також можете здійснити справді великий переворот на роботі. Можливо, у 2024 році ви теж відкриєте власну справу. У будь-якому випадку ви готові зійти з протореної дороги.

Гороскоп 2024 - Козеріг 22/12 - 20/01
Кохання
Напевно, ви часто помічали, що в житті бувають моменти, коли ви володієте винятковою харизмою і отримуєте незвичайні компліменти. Саме це робить Плутон як управитель року. Він буквально направляє потенційних партнерів у ваше життя, щоб ви могли зустрітися. Тож самотні серед вас можуть готуватися до зміни статусу у 2024 році. Зокрема, Нептун може працювати краще в новому році. Ця планета тільки здається повільною, але вона надзвичайно інтенсивна. Ваші стосунки стануть глибшими, щасливішими та принесуть більше задоволення.

Кар'єра
У 2024 році Козерогам спадає на думку правильна ідея в потрібний час. Ви вільні від звичних і традиційних моделей мислення. Ваш розум ефективний і сповнений творчих ідей. Завдяки Урану вам раптово спадає на думку геніальна ідея, яка приносить гроші. Ваші джерела натхнення - природа, мистецтво та сім'я. Ви черпаєте в цьому силу. Те, що ви робите, стане джерелом грошей у 2024 році. Ви познайомитеся з людьми, які допоможуть вам розвивати кар'єру, а ваше хобі може стати прибутковим джерелом доходу в кінці року. Але не дозволяйте невеликій невдачі восени вибити вас з колії.

Гороскоп 2024 - Водолій 21/01 - 19/02
Кохання
Водолій є більш затребуваним, ніж будь-який інший знак Зодіаку. Це пов’язано з тим, що Юпітер перебуватиме у сприятливому положенні з кінця травня і забезпечить вам чудову ауру. Чи вирішите ви заводити новий роман кожні два-три місяці чи вирішите присвятити себе постійним стосункам, звичайно, вирішувати вам. Що робить Сатурн? Робить важливий попередній вибір. Серцеїди та люди, які лише зовні, але заперечують вас, навіть не наближаються до вас. Це, звичайно, автоматично зменшує кількість кандидатів.

Кар'єра
Ви художник життя, який вміє створювати великі речі з маленьких елементів. Ваш творчий талант може вивести вас далеко вперед у 2024 році. Тепер ви можете заробляти гроші на своїх різноманітних талантах. Потрібно просто вийти з рутини і спланувати час, який можна присвятити розвитку. З кінця травня 2024 року, коли Юпітер перебуватиме у сприятливому положенні, справи підуть на краще. Ви станете надзвичайно ефективними, і оточуючі люди не зможуть не дивуватися.

Гороскоп 2024 - Риби 20/02 - 20/03
Кохання
Як Риби, ви безнадійно романтичні. Тільки в повсякденному житті стає зрозуміло, наскільки довговічними є стосунки. Якщо ви не бажаєте проміняти свого партнера, включно з його чи її примхами та особливостями, на будь-яку іншу людину у світі, тоді це справді любов. І це те, що ви відчуваєте у 2024 році. Особливо в лютому, березні та травні у вас буде можливість зробити більше прозорим у вашому приватному житті. Хто має бути поруч з вами, хто сприймає вас серйозно? У червні та липні вас чекає пізнання кохання: або ви відкриєте нову, хвилюючу сторону коханого, або підкорите чиєсь серце штурмом. Насолоджуйтесь цим чудовим відчуттям витання в хмарах.

Кар'єра
На початку року слід бути обережним, щоб не загрузнути і не почати занадто багато відразу. До середини року ваші амбіції не знають меж. Завдяки Юпітеру ви вмієте сперечатися і вести переговори і завжди на крок попереду інших. Ви маєте великі перспективи і можете розраховувати на підвищення або підвищення. Вас більше не обдурять порожніми обіцянками. У вересні та листопаді 2024 року не варто приховувати свій талант, адже іноді ви кращі за інших і зараз це потрібно цінувати.





На правах реклами