Замість звичного олів'є: рецепт смачного та бюджетного салату
Відварена яловичина – 200 г;
Одна цибулина;
Мариновані огірки – 100 г;
Два яйця;
Майонез, олія, сіль.
Процес приготування:
Попередньо відваріть яловичину або телятину. Це має бути м'який не жилистий шматок м'яса. Для салату нам потрібне смачне м'ясо, центральний тут інгредієнт, тому закип'ятіть воду, посоліть і покладіть у воду яловичину.
Варіть на невеликому вогні, знімаючи піну. Час варіння залежить від розміру шматка м'яса і від якої частини туші його взято. Зазвичай це триває близько години. Готовність перевіряйте гострим ножем – якщо він легко заходить – м'ясо готове.
Вийміть м'ясо з бульйону і остудіть. До речі, на бульйоні ви можете зварити, наприклад, солянку , або остудити бульйон і заморозити його порційно на майбутнє. Іноді для деяких рецептів потрібний бульйон.
Коли м'ясо охололо – наріжте його соломкою і перекладіть у миску.
Яйця розбийте в миску, злегка посоліть і збийте віночком, без фанатизму, щоб перемішати. Розігрійте сковороду, додайте олії і вилийте половину яєчної суміші. Готуйте щільний тонкий омлет, щоб не залишилося не просмажених місць. Готовий омлет, або яєчний млинець, зніміть зі сковороди і посмажте другий. Вони мають бути тонкими, але щільними. Остудіть, поверніть у трубочку і наріжте смужками. Додайте в миску до м'яса.
Мариновані огірки поріжте соломкою і додайте салат. Цибулину почистіть і наріжте півкільцями. Підсмажте його на сковороді до напівготовності, нехай трохи похрумтить. Додайте салат до м'яса і смаженим яйцям, коли охолоне. Заправте майонезом, вирівняйте по солі, можете трохи поперчити.
Якщо вам здається, що салат вийшов занадто жирним, ви можете замінити половину майонезу нежирним та несолодким йогуртом.

У центрі Рівного трапилась аварія: що відомо

У Рівному в центрі міста, на вулиці Соборній, сьогодні аварія спричинила затори на деякий час.
переглядів: 325
Як не набрати зайві кілограми на Великдень: топ-3 поради

Великодні свята - це період, коли дуже легко набрати кілька зайвих кілограмів. Смачна паска, крашанки, м'ясні страви та відсутність фізичного навантаження лише сприяють цьому.
переглядів: 1809
Фарбуємо великодні яйця в каркаде: найпростіший спосіб

Яйця, пофарбовані цим способом дуже схожі на зоряне небо, космос, або аквамарин.
переглядів: 1307
Рецепт дзеркальної глазурі на паску: не кришиться та не липне

Традиційну білкову глазур на паски можна замінити желатиновою. Вона не кришиться, не тече і не липне, а ще має гарний дзеркальний вигляд.
переглядів: 203
15 унікальних великодніх писанок встановили біля Дубенського замку

Напередодні Великодня Дубно вчетверте поспіль зустрічає весну яскравою та неповторною Алеєю писанок, яка розкинулася біля величного Дубенського замку на Рівненщині. Цього року алею прикрашають 15 унікальних великодніх фігур, створених місцевими майстрами та юними художниками.
переглядів: 349