Топ-2 соуси до новорічного столу: як подарувати незабутній смак гостям
Інгредієнти:
Сметана (15% жирності) – 200 мл
Яйця – 2 шт.
Часник – від 2 часточок (за смаком)
Огірок маринований – 1 шт.
Сіль та спеції – за смаком
Приготування:
1. Сметану виливаємо в ємність. Натираємо огірок і додаємо до сметани.
2. Відварюємо та натираємо яйця, відправляємо до сметани.
3. Додаємо тертий часник, сіль та спеції за смаком. Ретельно перемішуємо.
Вершковий соус із грибами
Інгредієнти:
Гриби (гливки чи печериці) – 150 г
Вершки натуральні – 150 мл
Цибуля ріпчаста – 40 г
Борошно (загусник) – 20 г
Олія соняшникова – 30 мл
Масло вершкове – 20 г
Сіль за смаком
Приготування:
1. Гриби та цибулю подрібнюємо та обсмажуємо на соняшниковій олії до золотистої скоринки (до 10 хвилин).
2. Вершкове масло муку (1 ч.л.) поміщаємо в іншу сковороду. Розмішуємо суміш до однорідного стану без грудочок. Додаємо вершки та перемішуємо.
3. Заправку з грибів та цибулі додаємо до олії та вершків, прогріваємо на маленькому вогні до рівномірної консистенції (не більше 5 хвилин).

На Острожчини відкрили меморіальну дошку загиблому Герою

У Хорівському ліцеї відбулася зворушлива та водночас знакова подія — урочисте відкриття меморіальної дошки на честь випускника закладу, захисника України Максима Кольцова, який героїчно загинув, боронячи рідну землю.
переглядів: 222
Рівненські ветерани повернулися з Франківська з медалями

Ветерани з Рівного вкотре довели, що сила духу і цілеспрямованість не мають меж. Дві команди з Рівненщини — «Стронг Ветеран Рівне» та «Неможливого не буває» — гідно представили область на змаганнях «Звитяга Нескорених», що відбулися в Івано-Франківську.
переглядів: 327
Уже легендарні рівненські писанки готують до зустрічі із рівнянами

Яскраві та оригінальні великі писанки, які щороку красуються на вулицях Рівного, уже почали готувати до виходу в люди.
переглядів: 530
Вербна неділя: яке значення цього свята

Саме сьогодні вшановують євангельську подію, про яку провістив пророк Захарія за пів тисячоліття до Різдва Христового. «Не бійся, дочко Сионська! Ось Цар твій гряде, сидячи на молодому ослі» (Ін. 12:15)
переглядів: 446
Захисниця з Рівненщини прагне після війни шукати зниклих безвісті

Молодший сержант Анастасія Шевчук, позивний «Відьмочка», – начальниця їдальні 60 батальйону 104-ї окремої бригади. У мирному житті – перукарка-модельєрка, сьогодні – військовослужбовиця, що стоїть на передовій тилової підтримки наших захисників.
переглядів: 474