Ми у Facebook
29.12.2023, 15:07

Топ-2 соуси до новорічного столу: як подарувати незабутній смак гостям

Друзі, напередодні Нового року ми зібрали найсмачніші рецепти соусів для вашого святкового столу!
[url]Ніжний, сметанний соус для риби та м'яса[/url]

Інгредієнти:
Сметана (15% жирності) – 200 мл
Яйця – 2 шт.
Часник – від 2 часточок (за смаком)
Огірок маринований – 1 шт.
Сіль та спеції – за смаком

Приготування:
1. Сметану виливаємо в ємність. Натираємо огірок і додаємо до сметани.
2. Відварюємо та натираємо яйця, відправляємо до сметани.
3. Додаємо тертий часник, сіль та спеції за смаком. Ретельно перемішуємо.

Вершковий соус із грибами

Інгредієнти:
Гриби (гливки чи печериці) – 150 г
Вершки натуральні – 150 мл
Цибуля ріпчаста – 40 г
Борошно (загусник) – 20 г
Олія соняшникова – 30 мл
Масло вершкове – 20 г
Сіль за смаком

Приготування:
1. Гриби та цибулю подрібнюємо та обсмажуємо на соняшниковій олії до золотистої скоринки (до 10 хвилин).
2. Вершкове масло муку (1 ч.л.) поміщаємо в іншу сковороду. Розмішуємо суміш до однорідного стану без грудочок. Додаємо вершки та перемішуємо.
3. Заправку з грибів та цибулі додаємо до олії та вершків, прогріваємо на маленькому вогні до рівномірної консистенції (не більше 5 хвилин).





На правах реклами