Ми у Facebook
05.01.2024, 11:48

Іще двоє чиновників проміняли Рівненську ОВА на Фонд держмайна (ДОСЬЄ)

Колишній очільник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль наприкінці листопада 2023 року очолив Фонд державного майна України. І поки на Рівненщині думали, хто ж займе його місце в області, сам екс-губернатор облаштовувався в столиці й “підтягував” своїх людей...
Першими за Ковалем до Києва вирушили директор департаменту цифрової трансформації та суспільних комунікацій Рівненської ОВА Олександр Поліщук та речниця голови ОВА Зоряна Жильчук. Про зміну роботи обоє повідомили у соцмережах.



А далі світ наповнився чутками. Мовляв, на цьому формування команди не припиниться. І першим “спалили” на ймовірній зміні діяльності заступника голови ОДА Ігоря Тимошенка. І хоч офіційних оголошень щодо цього не було, саме Ігор Тимошенко був присутній на багатьох світлинах з об’єктів, які відвідував новий голова ФДМУ.



А вже 2 січня 2024 року на офіційній сторінці ФДМУ представили нового заступника голови — Ігоря Тимошенка. У Фонді він відповідатиме, зокрема, за напрямки приватизації та агропромислового комплексу.

Ігорю Тимошенку 58 років, закінчив Київське вище військове інженерне училище зв’язку та Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.



Має значний досвід роботи на керівних посадах в органах виконавчої влади. Від 2000 року працював на різних посадах у Рівненській обласній державній адміністрації. У 2004 – 2005 роках – голова Дубровицької райдержадміністрації Рівненської області. У 2007 – 2013 роках – начальник головного управління економіки та інвестиційної політики облдержадміністрації. З 2013 очолював департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації. А з 2016 року — заступником голови ОДА.

Та на цьому рівненський десант у Фонді держмайна не закінчився. Того ж 2 січня 2024 офіційного представили іще одну заступницю Голови ФДМУ — Іванну Смачило. У Фонді вона відповідатиме за юридичний напрямок, а також за роботу по супроводу санкційного майна і майна, яке знаходиться на тимчасово окупованих територіях та за банкрутство.



Іванні Смачило 47 років. За освітою – юрист. Закінчила Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого. Має багаторічний досвід роботи у державному та приватному секторах, займалася адвокатською діяльністю. В різні роки обіймала посади помічника судді та помічника голови суду. З 2015 року працювала на керівних посадах в органах юстиції, зокрема, начальником Головного територіального управління юстиції у Рівненській та Львівській областях, а згодом була призначена заступником Міністра юстиції України. З 2020 року обіймала посаду заступника голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.






На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ