Ми у Facebook
07.01.2024, 12:00

Крем-суп з броколі: готуємо ресторанну страву вдома

Ця неймовірна страва дієтична, але зробити її можна і на основі м'ясного чи курячого бульйону.
Інгредієнти:
Броколі — 500 г;
Картопля — 200 г;
Морква — 100 г;
Вершки — 100 г;
Цибуля — одна середня цибулина.

Приготування:
Для початку необхідно добре промити броколі під струменем холодної води. Картоплю, моркву та цибулю нарізаємо кубиками.

На сковороді нагріваємо олію та викладаємо підготовлені овочі. Якщо не використовується м’ясний бульйон, то можна додати 1 столову ложку вершкового масла. Смажимо овочі до прозорості цибулі. Складаємо їх у каструлю та додаємо розібрану на невеликі суцвіття капусту.

А тепер просто заливаємо овочі гарячою водою. Можна, як я вже казала, також використовувати м’ясний бульйон. Рідини потрібно рівно стільки, щоб вона прикривала наші овочі. Додаємо сіль та спеції, перевіряємо на смак і варимо до готовності. Це займе близько 15 хвилин.

Даємо йому трохи охолонути. Якщо ви не впевнені у правильній кількості рідини у супі — саме час відлити частину її у ємність. За допомогою блендера добре подрібнюємо наші овочі. Якщо крем-суп здався густим, додайте трохи відлитої рідини.

А ось тепер можна додати в наш суп вершки та ще раз прогріти його, не доводячи до кипіння.

До такого супу заведено подавати грінки. Для цього просто підсмажуємо шматочки хліба на сухій сковороді. Можна натерти їх часником. Можна грінки зробити з сиром. З даної кількості продуктів виходить 3 порції поживного і смачного супу-пюре.





На правах реклами