Ми у Facebook
10.01.2024, 16:43

Жителька Рівненщини залишилася без пальців на ногах через обмороження

На фото - пацієнтка Руслана Максимчук. Джерело: Суспільне Луцьк

У Луцьку в опіковому відділенні реконструктивно-відновної хірургії місцевої клінічної лікарні прооперували 59-річну жительку Рівненської області. Пацієнтка Руслана Максимчук пізно звернулася до медиків та втратила декілька пальців і частину ступні через обмороження ніг.

У реконструктивно-відновному відділенні Луцької клінічної лікарні була операція на 59-річну жительку Рівненської області, Руслану Максимчук. Внаслідок обмороження її ноги постраждали: вона втратила кілька пальців і частину ступні.
Як розповів Суспільному лікар-комбустіолог Роман Трач, жінка звернулася за медичною допомогою пізно.

Обмороження отримала через особисту неуважність.

"Купила на гуманітарці сапожки замшеві, через них це й сталося. В тих сапожках ходила — ноги, думаю, мокрі. Получила пенсію, купила вино. Я не відчувала, спала можна так сказати. Не топила тиждень, не дивилася до ніг. Я скинула, ноги льодяні, кам’яні... Я в цьому сильно каюсь", — розповіла пенсіонерка.

Про те, що доведеться медикам її оперувати, жінка дізналася у приймальному відділенні. Загалом для пацієнтки провели два оперативні втручання.

"На жаль, звернулася за допомогою через тиждень часу, як отримала холодову травму. Проведено вже два оперативні втручання. Вона на етапі доліковування і в подальшому піде на реабілітацію в амбулаторні умови", — зазначив медик.

Тож будьте обережні! Слідкуйте за своїм здоров'ям та вчасно звертайтеся до лікарів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини