Ми у Facebook
13.01.2024, 15:40

Дубенчанин обікрав квартиру у Рівному: чоловіка спіймали по "гарячих слідах" та помістили під варту

У Рівному 11 січня пограбували квартиру. Зловмисник підібрав ключ та проник у помешкання, де викрав знайдені кошти. Поліцейські оперативно спіймали грабіжник. ним виявився мешканець міста Дубно.
За інформацією поліції, слідчі встановили, що вчора, близько 11 години вчора, до одного із будинків у Рівному проник невідомий чоловік шляхом підбору ключа. Присвоївши знайдені у квартирі гроші, зловмисник намагався покинути місце події та наткнувся на власників. Швидко зметикувавши, грабіжник сказав, що у них у дверях стирчить ключ та миттю втік.

Поліція знайшла 36-річного чоловіка в сусідньому домогосподарстві, де він ховався. В нього було вилучено 150 доларів, 20 євро та 520 гривень. Грабіжником виявився дубенчанин, який раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинені майнові злочини.

Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури, затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, йому вже повідомили про підозру.

Сьогодні підозрюваному у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України обрали запобіжний захід: суддя задовольнив клопотання слідчого Рівненського РУП у повному обсязі та обрав зловмисникові запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном 60 діб із можливістю внесення застави у розмірі 233 тисячі гривень





На правах реклами