Як приготувати смачний глінтвейн: топ-5 неймовірних рецептів
Класичний глінтвейн
Інгредієнти:
Червоне сухе вино - 2 пляшки
Цукор - 1/2 склянки
Коньяк або бренді - 1/4 склянки
Кориця - 2 палички
Аніс - 2 зірочки
Апельсин - 1 скибочка
Приготування:
1. У каструлю наливаємо все вино, додаємо цукор та нагріваємо.
2. Додаємо всі спеції та скибочку апельсина. Доводимо до кипіння та знімаємо з вогню.
3. Залишаємо напій на півгодини настоятися.
Пряний глінтвейн
Інгредієнти:
Червоне сухе вино - 1 пляшка
Коньяк або бренді - 1/4 склянки
Цукор - 1/2 склянки
Апельсин - 1
Кориця - 1 паличка
Кардамон - 2 коробочки
Гвоздика - 6 зірочок
Запашний перець - 6 горошин
Чорний перець - 6 горошин
Приготування:
1. З апельсина знімаємо цедру та видавлюємо сік. Вшиваємо в каструлю, додаємо всі інгредієнти і варимо, помішуючи на середньому вогні, поки цукор не розчиниться.
2. Збільшуємо вогонь і доводимо до кипіння.
3. Знімаємо з вогню та даємо настоятися.
Глінтвейн із яблучним сидром
Інгредієнти:
Червоне сухе вино - 1 пляшка
Яблучний сидр - 4 склянки
Мед - 1/4 склянки
Апельсин - 1 апельсин
Кориця - 2 палички
Аніс - 3 зірочки
Гвоздика - 4 бутони
Приготування:
1. Усі інгредієнти поміщаємо у каструлю.
2. Ставимо на середній вогонь. Варимо 10 хвилин.
Знімаємо з вогню та розливаємо по склянках.
3. Прикрашаємо напій часточкою апельсина чи яблука.

Рівненські ветерани повернулися з Франківська з медалями

Ветерани з Рівного вкотре довели, що сила духу і цілеспрямованість не мають меж. Дві команди з Рівненщини — «Стронг Ветеран Рівне» та «Неможливого не буває» — гідно представили область на змаганнях «Звитяга Нескорених», що відбулися в Івано-Франківську.
переглядів: 176
Уже легендарні рівненські писанки готують до зустрічі із рівнянами

Яскраві та оригінальні великі писанки, які щороку красуються на вулицях Рівного, уже почали готувати до виходу в люди.
переглядів: 413
Вербна неділя: яке значення цього свята

Саме сьогодні вшановують євангельську подію, про яку провістив пророк Захарія за пів тисячоліття до Різдва Христового. «Не бійся, дочко Сионська! Ось Цар твій гряде, сидячи на молодому ослі» (Ін. 12:15)
переглядів: 335
Захисниця з Рівненщини прагне після війни шукати зниклих безвісті

Молодший сержант Анастасія Шевчук, позивний «Відьмочка», – начальниця їдальні 60 батальйону 104-ї окремої бригади. У мирному житті – перукарка-модельєрка, сьогодні – військовослужбовиця, що стоїть на передовій тилової підтримки наших захисників.
переглядів: 359
"Було ніде голці впасти": рівняни вранці заполонили храми на Вербну неділю

Читачі повідомляють, що сьогодні, 13 квітня, у рівненських церквах було особливо людно.
переглядів: 406