Ми у Facebook
16.01.2024, 18:58

Пенсіонерка з Рівненщини заплатить штраф за те, що потрапила під колеса мотоцикла

На Рівненщині перед судом постала пенсіонерка, яка потрапила під колеса мотоцикла, бо переходила дорогу у невстановленому місці. Хоча жінка на суд не з'явилася, та їй доведеться заплатити штраф.

У місті Корець пенсіонерка, переходячи дорогу в невизначеному місці, стала жертвою дорожньо-транспортної пригоди, потрапивши під колеса мотоцикла. Інформацію про це оприлюднив райсуд у своїй постанові від 15 січня.

За вироком суду, поданим кореспондентам Район.Корець, 9 вересня 2023 року о 10:10 поблизу ринку по вулиці Коновальця пенсіонерка перетинала проїзну частину в невстановленому місці, не переконавшись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників дорожнього руху, і стала жертвою зіткнення з мотоциклом Musstang. Унаслідок пригоди транспортний засіб отримав механічні пошкодження. Вважається, що жінка, як пішохід, порушила вимоги пунктів 4.7, 4.14 "а" Правил дорожнього руху України, що призвело до адміністративного правопорушення згідно зі статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час судового засідання порушниця не з'явилася, висловивши бажання розглядати справу без її участі, і повністю визнала свою вину.

Суд визнав пенсіонерку винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення, і наложив на неї штраф у розмірі 850 гривень. Крім того, вона повинна сплатити судовий збір у розмірі 605 гривень на користь держави.





На правах реклами