Ми у Facebook
01.02.2024, 22:17

Чим тепер буде займатися Сергій Гемберг, який був заступником голови Рівненської ОВА

Одна з останніх подій політикуму Рівненщини - це звільнення з посади гуманітарного заступника голови Рівненської ОВА - Сергія Гемберга. Чим тепер буде займатися екс-заступник - читайте.

31 січня Сергій Гемберг повідомив про те, що це його останній робочий день на посаді заступника голови Рівненської ОВА. На цій посаді він пропрацював трохи менше чотирьох років. І саме курував гуманітраний напрямок, інвестиції. За цей час Гемберг встиг попрацювати відразу з двома Ковалями - Віталієм та Олександром. На цій посаді Сергій Гемберг здебільшого задовольняв усіх учасників політичного процесу. Тому його звільнення - це втрата для команди ОВА.



Про роки роботи в ОВА Сергій Гемберг говорить з радістю та вдячністю:

Ці 4 роки, з огляду на виклики, були складні та насичені. Це безцінний досвід і буде що згадати! Дякую всім колегам! Віталій Коваль за круту командну роботу та приклад лідерства! Щиро бажаю очільнику рівненської ОВА Олександру Ковалю та команді Рівненщини надалі тримати та розвивати регіон, в чому буду також допомагати вже в новій ролі.




Гемберг наголошує, що в рамках вже нового проекту і далі не буде забувати про рідну Рівненщину та працювати для її розвитку просто вже в якості регіонального менеджера.

Сергій Гемберг повідомив про те, що тепер працюватиме в столиці. У Києві він працюватиме над проектами Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка» в Україні. В Сергія Гемберга є нова посада - Регіональний менеджер проектів
/ Regional Project Manager at USAID Competitive Economy Program in Ukraine.



ДОСЬЄ СЕРГІЯ ГЕМБЕРГА

Народився 18 липня 1980 року.

Освіта вища. У 2002 році закінчив Міжнародний університет «Рівненський економіко-гуманітарний інститут» імені Степана Дем’янчука за спеціальністю фінанси з присвоєнням кваліфікації економіста-фінансиста. У 2009 році здобув кваліфікацію менеджера-економіста у Міжгалузевому Інституті управління.

У 1997 році – менеджер по маркетингу Малого приватного підприємства «Люцина» (м. Рівне).

У 2002 – 2016 роках працював на керівних посадах у Рівненській філії АКБ «Правекс-Банк», АКБ «Райффайзенбанк Україна» (м. Рівне), ЗАТ «ОТП Банк» (м. Рівне), відділення ПАТ «Креді Агріколь Банк» (м. Рівне).

У 2016 – 2017 роках – заступник директора з продажу ТОВ «Файне місто девелопмент».

У 2018 – 2019 роках – начальник управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівненської міської ради.

З 22 листопада 2019 року – заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації.





На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ