Ми у Facebook
06.02.2024, 17:30

«Далі: Я поверну собі своє життя, обіцяю»: виставку пам'яті загиблого Максима Кривцова покажуть у Рівному

Фото:chytomo.com

У пам'ять про поета й військового Максима Кривцова у Рівному заплановане відкриття виставки «Далі: Я поверну собі своє життя, обіцяю». Ініціаторами є Громадська організація Молодіжна платформа «Яскраво» за підтримки Рівненської обласної філармонії.
Проєкт, який мав бути реалізованим ще за життя поета та військового, нашого земляка, у Рівному відкриють у суботу, 10 лютого, о 16:30.

Експозиція складається з 24 фоторобіт і доповнена його поезією.

Локація: Мистецький цоколь Зали камерної та органної музики (вул. Соборна 137)

Триватиме виставка з 10 по 24 лютого включно.

До уваги відвідувачів: Кошти з продажу/ аукціону робіт будуть перераховані на підтримку та збереження пам’яті про Максима.



Назавжди 33: у День народження загиблого Максима Кривцова його мама написала щемливий допис

Довідково: Максим Кривцов вирушив на передову добровольцем у 2014 році. Пізніше він працював у Центрі реабілітації та реадаптації для учасників конфлікту на Донбасі, а також у Veteran Hub. Після початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року він повернувся до складу Збройних сил України. Незважаючи на це, він продовжував творити поезії та прозу, і також мав незакінчений роман.

Творчість Максима Кривцова відтворювалася в межах проекту "День, якого не повинно бути" на радіостанції Промінь.

Сьомого січня стало відомо, що він загинув. Одинадцятого січня у Києві відбулася прощання, а дванадцятого січня - в Рівному. Максиму було 33 роки.





На правах реклами