Ми у Facebook
11.02.2024, 20:33

На Рівненщині судитимуть чоловіка, який підірвав свого "майже свекра"

19 серпня минулого року у селі Залізниця чоловік, що проживав у будинку батька своєї співмешканки, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, за допомогою оборонної осколкової ручної гранати Ф-1 вирішив вирішити конфлікт. Ситуація зайшла в тупик.
Група слідчих СУ ГУНП Рівненщини набрала достатньо доказів для підтвердження вини 39-річного мешканця колишнього Корецького району. Після завершення досудового розслідування справу направлено на розгляд у суді як кримінальне провадження, за яким процесуальне керівництво здійснює Рівненська спеціалізована прокуратура в сфері оборони.

Події розгорнулися 19 серпня минулого року у селі Залізниця, де зловмисник проживав зі своєю співмешканкою у будинку її батька. Знаходячись у стані алкогольного сп'яніння, він влаштував конфлікт і вирішив його за допомогою оборонної осколкової ручної гранати Ф-1. Зловмисник від'єднав кільце запобіжної чеки, активізував гранату та кинув її на підлогу у кімнаті, де перебували його цивільна дружина та її батько.

У результаті вибуху загинув 59-річний господар помешкання, а його 38-річну доньку із осколковими пораненнями госпіталізували.

Під час обстеження місця події слідчо-оперативна група також виявила та вилучила холодну зброю – багнет-ніж.

Зловмисника затримали та повідомили про підозру. Протягом досудового розслідування він перебував під вартою. Покарання, яке йому загрожує, вирішиться на судовому засіданні, з огляду на обставину, що він вчинив злочин у стані алкогольного сп'яніння та мав родинні зв'язки з постраждалими. Максимальне покарання за ці обставини, передбачене законом, - довічне ув'язнення.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ