Ми у Facebook
16.02.2024, 15:57

Жителя Рівненщини оштрафували за те, що його донька перебувала на вулиці під час комендантської години в нетверезому стані

У місті Корець було розглянуто справу щодо батька, чия неповнолітня донька заарештована в нетверезому стані на вулиці під час обмеження на перебування на вулицях.
Цю інформацію містить рішення Корецького райсуду від 13 лютого.

Під час судового засідання чоловік визнав свою вину в порушенні закону. Він пояснив, що його 17-річна донька володіє власними поглядами на життя та ігнорує його прохання та зауваження, виходить з дому без дозволу та вживає алкоголь. Чоловік обіцяє вживати більш ефективні заходи щодо виховання своєї доньки.

Варто зауважити, що цей чоловік протягом року вже притягувався до адміністративної відповідальності за порушення частини 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Він повторно уникає виконання законом передбачених обов'язків щодо виховання своєї неповнолітньої доньки.

Суд визнав його винним та на нього було наложено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень, а також обов'язок сплатити судовий збір.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини