Ми у Facebook
16.02.2024, 16:20

На Рівненщині чоловік підпалив квартиру жінки, з якою розводиться

У Рівному прокуратура подала обвинувальний акт до суду щодо чоловіка з Волині, який, розлучаючись з дружиною, спробував підпалити її квартиру. Йому загрожує до 10 років у в'язниці.
Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомила, що прокурори направили до суду акт обвинувачення щодо чоловіка, який незаконно проник до квартири в обласному центрі з наміром спалити її.

Встановлено слідством, що у листопаді 2023 року 39-річний чоловік, з метою помсти дружині, з якою розлучався, незаконно проник до квартири жінки. Він підпалив речі у шафі, з ціллю знищити житло. Однак сусіди вчасно помітили задимлення та викликали рятувальників. Зважаючи на те, що квартира потерпілої розташована у багатоповерховому будинку, дії чоловіка ставили під загрозу життя та майно не лише його колишньої дружини, а й інших мешканців сусідніх квартир.

Обвинувальний акт передано до Рівненського міського суду. Зловмисник відмовляється визнавати свою провину. За цим злочином передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.





На правах реклами