Ми у Facebook
17.02.2024, 09:47

У Рівному стартував Кубок України з гандболу

16 лютого в спортивному залі ДЮСШ 4 м. Рівне розпочався 1/8 фіналу Кубку Украіїни з гандболу серед жіночих команд сезону 2023-2024 рр.


- Приймати у Рівному один з етапів Кубку України - це круто. Упевнений, що глядачі отримають чималу порцію адреналіну, адже гандбол - це завжди динаміка та яскраві емоції. Побажав кожній команді спортивної удачі та розкрити весь світ потенціал. Але вболівати буду саме за наших дівчат з "Рівне-ДЮСШ №4", - зауважив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.

Символічно, що відкриття заходу відбулося саме в день Єднання. Адже проведення таких заходів навіть у період війни - це підтвердження нашої згуртованості, незламності та сили. Навіть під час війни молодь повинна займатися спортом.



- Наше місто зустрічає команди з різних куточків країни. Впевнений, що боротьба спортсменок за першість стане яскравою та безкомпромісною, - говорить депутат Рівненської обласної ради, президент гандбольного клубу "Рівне" Юрій Ліпський.



Один з партнерів, який постійно підтримує гандбольну команду «Рівне-ДЮСШ 4» - засновник Спортивного простору "СИЛА", підприємець Олексій Яницький переконаний, що рівнянки покажуть на Кубку блискучі результати, адже дівчата багато працюють, щоб бути кращими.

- Наша ціль на цей рік - беззаперечне лідерство. Саме для цього у нас є все: найкращі спортсмени, тренувальна база Спортивного простору СИЛА, яку за моєю ініціативою, можуть використовувати дівчата. А також підтримка від благодійників, які переконані, що разом ми точно зможемо більше, - зазаначив Олексій Яницький. - Наші гандболістки великі молодці. Своїми спортивними результатами вони підтримують імідж нашої області.



Результати змагань першого ігрового дня.
«Дніпро-Кам’янське» м. Кам’янське - «ЗУНУ-Енерго» м. Тернопіль - 30 : 34
«Карпати» м. Ужгород - КОСФК (НУБІП-ДЮСШ 21) м. Бровари - 39 : 18
«ГК Рівне - ДЮСШ 4» м. Рівне - СДЮСШОР «Карпати» м. Ужгород - 10 : 0


Продовження змагань відбудеться 17 лютого грою Дніпро - ЗУНУ - Енерго.






На правах реклами