Ми у Facebook
18.02.2024, 14:00

У громаді на Рівненщині дітям загиблих воїнів вручили іменні кулони-обереги

У Радивилівській громаді 19 дітей загиблих Героїв отримали іменні кулони-обереги «Батьківське серце». Цю інформацію повідомили представники громади.
Акція пам’яті, присвячена вшануванню подвигу Героїв-земляків, відбулася за ініціативи Радивилівської сотні всеукраїнської військово-цивільної спілки «Бойове братерство України».

Це вже четвертий раз, коли волонтери Бойового братерства зустрічаються на Радивилівщині, щоб вручити дітям загиблих Героїв іменні кулони-обереги.



У актовій залі КЗ "Радивилівська дитяча школа мистецтв" зібралися рідні та близькі загиблих Захисників.

До акції з вшанування пам’яті приєдналися представники влади територіальних громад, де проживають сім'ї Героїв, а також представники всеукраїнської військово-цивільної спілки ББУ. Серед них були присутні полковник ГУР Леонід Климчук, тимчасово виконуючий обов'язки керівника Другого відділу Дубенського РТЦК та СП майор Олег Менько.

На церемонію освячення кулонів було запрошено військового капелана о. Юрія (Бурлікова).

Батьківську молитву, що була складена ним і стала основою Всеукраїнської молитви для церемонії вручення кулонів-оберегів, прочитала Марта Бєлкіна, донька підполковника Андрія Бєлкіна, Героя, який загинув в небі над Слов’янськом у 2014 році, бувши командиром вертолітної ланки.

Серед присутніх в залі також виступила Марія Мирончук, мама військовослужбовця, яка вже понад 4 роки не втрачає надії на звільнення сина з ворожого полону.









На правах реклами