Ми у Facebook
18.02.2024, 14:33

На Дубенщині через нетверезих водії трапилося дві автопригоди

Фото ілюстративне

У суботу, 17 лютого, на Дубенщині трапилося дві ДТП за участі нетверезих водії. Одна з аварій - в районному центрі, інша - у млинові.
Вчора, приблизно о 20:00, сталася перша пригода на вулиці Страклівській у місті Дубно. 18-річний водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням і врізався у паркан.

Під час перевірки документів патрульні встановили, що чоловік не мав при собі водійського посвідчення. Під час спілкування з інспекторами виявлено також ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду показав позитивний результат — 1,50 проміле.



Того самого дня, близько 22:00, в селищі Млинів Дубенського району стався другий випадок. 46-річна водійка автомобіля Tesla Model не дотрималася безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням і врізалася у паркан.

Під час перевірки документів інспектори помітили у водійки ознаки алкогольного сп'яніння. Жінка пройшла огляд на місці події за допомогою приладу Драгер. Результат огляду показав позитивний результат: 1,90 проміле алкоголю.



Патрульні відсторонили обох керманичів від керування транспортними засобами та склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП. А в першому випадку ще й винесли постанову за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою - четвертою цієї статті) КУпАП.

"Вкотре закликаємо громадян не сідати за кермо у стані сп'яніння. Ваша безвідповідальність може коштувати комусь життя" - нагадують поліцейські.





На правах реклами