Гості не зможуть відірватися: найсмачніша закуска для вашого столу
Інгредієнти:
500 г бекону (найкраще вибирати товстий бекон)
1/4 склянки меду
1/2 склянки горіхів (горіхи волоські або горіхи пекан)
Черний перець (за смаком)
Дерев'яні шпажки для нарізаного бекону (змочені у воді)
Інструкції:
Попередні приготування: Почніть з того, щоб підготувати бекон. Наріжте його на невеликі кусочки, кожен з яких має бути достатньо міцним, щоб не розпадався під час карамелізації. Потім замочіть дерев'яні шпажки у воді, щоб уникнути їхнього згоряння під час приготування.
Приготування соусу: В невеликій кастрюлі поєднайте мед та горіхи. Додайте трохи чорного перцю за смаком. Розігрівайте на середньому вогні, помішуючи, доки мед не розтане та суміш не стане густою. Вимкніть вогонь та залиште соус відпочивати.
Приготування бекону: Нагрійте сковороду на середньому вогні та покладіть на неї нарізаний бекон. Смажте його, часто перевертаючи, до тих пір, поки він не стане золотисто-коричневим та хрустким. Після цього витягніть бекон з сковороди та дайте йому трохи остудитися.
Карамелізація: Тепер час для магії. Обмацайте кожен шматочок бекону в приготований раніше медово-горіховий соус, переконуючись, що він покриває бекон повністю. Потім поверніться до сковороди та покладіть бекон назад на неї. Готуйте до тих пір, поки соус на беконі не почне карамелізуватися та не стане легкою скоринкою.
Подавання: Видаліть бекон зі шпажок та покладіть на тарілку для подачі. Перед подачею можна прикрасити їх ще трохи рубанимі горіхами для більшого враження.

Мирослав МАРИНОВИЧ про цінності та людську гідність

Кожен у важкі часи шукає опори. І деяку певність можна знайти, якщо опиратися на цінності. А при цьому слід розуміти, що є головним та суттєвим. Й які цінності стають основоположними.
переглядів: 250
В Україні ще морозно, але потепління вже не за горами

Після тривалих морозів в Україні нарешті очікується потепління. Уже з 25 лютого температура почне підвищуватися, а наприкінці місяця в деяких регіонах можливі плюсові показники.
переглядів: 221
На Рівненщині розширюють масковий режим через зростання захворюваності

Обов’язковий масковий режим запровадили ще у двох медичних закладах області – обласному протипухлинному центру та обласній інфекційній лікарні (колишній протитуберкульозний диспансер).
переглядів: 266
На Чорнобильській АЕС триває ліквідація наслідків російського удару(+ВІДЕО)

Радіаційний фон на проммайданчику ЧАЕС не перевищує норми, загрози для населення немає. Ситуація контрольована.
переглядів: 369
У Рівному попрощаються із лікарем-хірургом

Пішов із життя завідувач відділення хірургії КНП «Міська лікарня №2» РМР Андрій Володимирович Дягель.
переглядів: 968