Ми у Facebook
19.02.2024, 10:00

На Рівненській АЕС встановили зарядні станції для електромобілів

Днями відбулось важливе досягнення в екологічному розвитку Рівненської області – встановлення ще двох локацій зарядних станцій для електромобілів на об’єктах Рівненської атомної електростанції (РАЕС). Цей крок свідчить про стрімкий перехід до стійкого та екологічного транспорту в регіоні.
"За допомогою мережі зарядних станцій на Рівненській АЕС водії електромобілів зможуть легко і швидко поповнювати запас енергії своїх автомобілів, що є критично важливим для підтримки та розвитку цього виду транспорту. Крім того, встановлення зарядних станцій сприяє зменшенню залежності від традиційних видів палива на основі нафти та сприяє збереженню навколишнього середовища."

Про це повідомляє Рівненська АЕС на своїй сторінці у Фейсбук.

За словами керівництва, оплата за послуги зарядних станцій відбувається в зручному форматі через мобільний додаток EcoFactor, що дозволяє водіям електромобілів швидко та безпечно розраховуватися за надані послуги. Для максимальної зручності користувачів, зарядні станції розташовані на об’єктах Рівненської АЕС, які є доступними та зручними місцями для водіїв.







На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ