Ми у Facebook
24.02.2024, 09:00

Двадцять чотири місяці болю, сліз, надії та втрат. 24 лютого 2024 року - друга річниця повномасштабного вторгнення російських загарбників в Україну

24 лютого 2022 року... Ранок цього дня ми не забудемо... Замість ранкової кави - вибухи, червоне полум'я вогню, знищені будинки, долі, життя...
Два роки тому Росія, країна-сусідка, країна-агресорка та терористка знищила наше життя, наші плани, мрії та задуми. 
Два роки український народ веде відчайдушну боротьбу за свою землю, свою країну, свою волю та незалежність. Захисники та Захисниці роблять все можливе, щоб наблизити Україну до Перемоги.

На даний момент в нас, українців, відсутній той ентузіазм, та внутрішній підйом, і віра в перемогу, які були рік тому. Однак також немає того шоку, паніки та почуття безвихідності, які ми пережили наприкінці лютого 2022 року.

Ми вже прийняли війну як невід'ємну частину нашого життя, навчитися співіснувати з нею, усвідомили, що не можна розраховувати на величезну перемогу, але й не варто жахатися катастрофічної поразки.

Що приготує нам третій рік війни? Це залишається питанням майбутнього. Найбільш ймовірно, що конфлікт продовжиться в формі позиційної війни, стратегії виснаження та гонки у зброї.

Хоча ситуація залишається складною, Україна продовжує боротьбу за мир та справедливість. Ми віримо в майбутнє нашої країни і підтримуємо всіх, хто стоїть на захисті нашої свободи та незалежності.

Віримо, донатимо, боремося, молимося. Переможемо!

Українці у понад 400 містах по всьому світу візьмуть участь у акціях в рамках глобальної адвокаційної кампанії "StandWithUkraine" організованої Світовим конгресом українців (СКУ) до другої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ