Ми у Facebook
02.03.2024, 16:54

росія не братиме участі у конкурсі «Міс Світу – 2024»

Вероніка Щіпцова і Софія Шамія

Представницю росії відсторони від участі в міжнародному конкурсі краси «Міс Світу – 2024».

Про це повідомила у своїх соцмережах Голова національного конкурсу краси «Міс Україна» Вероніка Щіпцова.

Пані Вероніка розповіла, що два роки тому, з початком повномаштабної війни в Україні, вони надіслали письмове та відео звернення з проханням не включати росію до жодних міжнародних конкурсів краси.

Вона також вказала, що хотіла повідомити про це пізніше, але після того, як дізналася про погрози та приниження української представниці на конкурсі "Міс Європа", вирішила поділитися цією інформацією в соцмережах.

Нагадаємо, що Мілена Мельничук із Житомира, яка представляла Україну на конкурсі "Міс Європа - 2024", виклала в соціальних мережах інформацію про образи, які вона отримувала від росіян, білорусів і членів команди шоу.

Вона розповіла, що росіяни видаляли її сторінку в соцмережах ще до початку конкурсу, дзвонили на її особистий номер, погрожували вбити її та її сім'ю, а також поширювали фейкове порновідео з її обличчям, створене у фотошопі.

Пані Вероніка зазначила, що тепер Софія Шамія, представниця України на "Міс Світу - 2024", може відчувати себе захищеною та передати важливі повідомлення.

Вероніка висловила вдячність за те, що цього року Міс Україна може виступати без побоювань за свою безпеку.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ