Ми у Facebook
13.03.2024, 20:01

Як зателефонувати на гарячу лінію кризової підтримки

Гаряча лінія кризової підтримки - це першомоментна допомога для ветеранів, їхніх сімей та всіх громадян України у складних ситуаціях.
За номером 0-800-33-20-29 ветерани та їх родини можуть отримати допомогу від професійних психологів цілодобово та безкоштовно у моменти кризи.

Проєкт "Гаряча лінія кризової підтримки" надає допомогу за такими напрямками:




Гаряча лінія кризової підтримки: де ветерани та їх сім'ї можуть отримати допомогу від фахівців-психологів у будь-який час доби під час кризових ситуацій.
Щотижневі групи підтримки: зустрічі призначені для ветеранів та їх родин, пропонуючи формат підтримки у змішаному середовищі.
Лінія працює безкоштовно цілодобово. Допомога надається:

ветеранам, які адаптуються до цивільного життя;
родинам, чекаючим близьких із фронту;
тим, кому потрібно заспокоїтися під час обстрілів;
людям після окупації;
тим, хто повернувся з полону;
тим, хто очікує близьких із фронту;
при втраті рідних, домівки, вимушеному переїзді;
усім громадянам України у складних емоційних станах.

Фахівці "Гарячої лінії" - кваліфіковані психологи, які пройшли спеціальне навчання з кризової допомоги та підтримки, мають значний практичний досвід. Головний психолог гарячої лінії - ветеран, який надає допомогу за принципом "рівний-рівному".

Цей проєкт став можливим завдяки програмі Українського Фонду Швидкого Реагування, реалізованій IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США. "Гаряча лінія підтримки" є частиною всеукраїнської програми з ментального здоров'я, ініційованої Оленою Зеленською за хештегом #Ти_як.

За повідомленням з Рівненської ОВА.

Нагадаємо, ветерани та ветеранки з Рівненщини можуть отримати 1,5 мільйони на власну справу





На правах реклами