Ми у Facebook
20.03.2024, 21:17

З Рівненщини видворять нелегала із росії

Після багаторазового порушення вимог законодавства України, 40-річному громадянинові Росії доведеться повернутися до своєї країни походження.
Працівники управління міграційної поліції спільно з працівниками Управління державної міграційної служби в Рівненській області встановили, що він одружився з українкою та проживав у Рівному з 2021 року, але не мав дозволу на перебування на території України.

У листопаді 2022 року на нього склали протокол за порушення законодавства про правовий статус іноземців та прийняли рішення про повернення його в країну походження. Втім, в обумовлений місячний термін територію України той не залишив. Наприкінці 2023 року його все ж відшукали і вирішили примусово вивезти.

Після ігнорування вимог українського міграційного законодавства, сьогодні, 20 березня, поліцейські міграційної поліції разом з працівниками Управління державної міграційної служби в Рівненській області помістили його до пункту тимчасового утримання іноземців та осіб без громадянства.

Після оформлення відповідних документів іноземцю доведеться повернутися до своєї країни походження, і йому може бути заборонений в’їзд в Україну на найближчі п’ять років.

За повідомленням з поліції Рівненської області у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, на Рівненщині чоловік в'їхав у дерево, бо йому стало погано. Рівнянину за збут накотиків загрожує до 10 років позбавлення волі





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ