Рецепт дня: Соковите куряче філе зі шпинатом
- подвійне куряче філе;
- 100 г шпинату;
- вершки 20%;
- середня цибулина;
- мускатний горіх;
- гранульований часник;
- чорний перець та сіль.
Спосіб приготування:
Куряче філе промийте і обсушіть паперовими рушниками. Поріжте на шматочки десь по 2-3 см м'ясо і обсмажте на пательні до рум'яності. Відкладіть філе на тарілку. Пошинкуйте дрібно цибульку й підсмажте також до золотистості, стишіть вогонь і додайте листя шпинату. Коли шпинат обмякне, влийте у сковорідку вершки і додайте спеції. Перекладіть мясо у соус та готуйте на малому вогні 20 хв.
Добре смакує як підлива до картоплі чи пасти.
СМАЧНОГО!

соковите мясо, як приготувати курку, ПП, куряче філе, рецепт дня, споживач
У Рівному почнуться курси медіаграмотності

У навчально-тренінговому центрі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки проводиться набір у групу «Комп’ютерна грамотність для літніх людей 60+».
переглядів: 99
Як правильно поливати розсаду томатів: секрети міцної кореневої системи

Полив розсади томатів – це не просто зволоження ґрунту. Від того, наскільки правильно ви це робите, залежить розвиток кореневої системи рослин.
переглядів: 137
Об’єктивність під час війни. Перевір, що ти знаєш — пройди ТЕСТ

Споживати правдиву та перевірену інформацію — це як вмиватися та пити чисту воду щодня. Та наскільки поняття «об'єктивність» є вагомим у вашому житті? Чи задумувалися ви, чи об'єктивно сприймаєте світ, вчинки людей, які поруч, події або інформацію, яку бачите (чуєте) щодня? Перевірте себе.
переглядів: 308
З 1 квітня у водоймах Рівненщини заборонено ловити рибу

З 1 квітня 2025 року в Україні розпочинається щорічна весняно-літня нерестова заборона на вилов риби.
переглядів: 305
Понад 10 тисяч КАБів скинув ворог на Україну від початку року

Таку статистику за три місяці оприлюднило Міністерство оборони України.
переглядів: 272