Ми у Facebook
22.03.2024, 21:21

Невідомі у Підмосков'ї вчинили криваву стрілянину

фото з tsn.ua

Сьогодні ввечері, 22 березня, жахливо-кривава подія сколихнула Підмосков'я: невідомі вчинили стрілянину в торговельно-розважальному центрі "Крокус Сіті" під час концерту популярного гурту "Пікнік".
За повідомленнями, невдовзі після звуків пострілів, у комплексі виникла пожежа. Основні подробиці про місце події, "Крокус Сіті Холл", та його локацію подає 24 Канал.

Вечір 22 березня ознаменувався жахливим актом насильства в Підмосков'ї, коли невідомі в камуфляжній формі прорвалися до "Крокус Сіті Холл" і розпочали стрілянину. За даними російських ЗМІ, нападники також застосували гранату або запальну шашку, що спричинило велику пожежу.

"Крокус Сіті Холл" відомий як масштабний концертний зал, що знаходиться в складі бізнес-комплексу "Крокус-Сіті". Під час атаки в залі проходив концерт гурту "Пікнік", внаслідок чого в приміщенні перебувала велика кількість людей.

Відреагував на теракт під Москвою представник ГУР МО Андрій Юсов.

"Це свідома провокація спецслужб Путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота. Кремлівський тиран з цього починав свою кар'єру і такими ж злочинами проти власних громадян хоче її завершити"

Про це повідомляє 24 канал.

Інші ЗМІ також повідомляють про те, що внаслідок стрілянини уже є 2 десятки убитих та близько сотні поранених.

Нагадаємо, рейд РДК на Росії триває: запрошують губернатора, аби обміняти полонених. Рашисти знову атакували дронами електропідстанції





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ