Ми у Facebook
26.03.2024, 11:03

Українські письменники поповнюють лави ЗСУ

Остап Українець мобілізувався до лав ЗСУ. Також у ЗМІ повідомляють, що Сергій Жадан має намір доєднатися до лав бригади Національної гвардії України «Хартія».


До лав ЗСУ мобілізувався український письменник і перекладач, засновник та автор YouTube-каналу «Твоя підпільна гуманітарка» Остап Українець. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Я остаточно мобілізувався, вже в навчальному центрі. Це означає, що вся чоловіча частина Гуманітарки наразі в ЗСУ. Тобто відео найближчим часом не буде. А книжки будуть, але ясно що повільніше. Всього в Гуманітарці лишилася тільки Катря і на ній видавництво.

Я ще не знаю, що буде з моїми поточними перекладами, але, мабуть, що вони не робитимуться", - пише Остап.

Наразі чоловік зясовує у якій частині зрештою служитиме та вирішує адмін питання.

Також у змі зявилася інформація про те, що український письменник, музикант і волонтер Сергій Жадан вирішив мобілізуватися до лав бригади Національної гвардії України «Хартія».

Про це пише Детектор Медіа з посиланням на інформацію видання «Новинарня».

Поки ніде немає підтвердження цієї інформації від самого Сергія. Проте журналістка телемарафону Марія Малевська повідомляє: "Стоячи тут, у Серебрянських лісах, письменник зізнається мені: невдовзі в бригаді буде ще одне поповнення. Жадан та один із його музикантів також ідуть до лав війська".





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ